kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Γιατι μαν??? Εγω μονο καλα λογια λεω για σενα
Βρεσμου εστω μια φορα ναχω πει κατι κακο για σενα
:oβάρε γαμιέσαι μωρή πούστρα![]()
Γιατι μαν??? Εγω μονο καλα λογια λεω για σενα
Βρεσμου εστω μια φορα ναχω πει κατι κακο για σενα
:oβάρε γαμιέσαι μωρή πούστρα![]()
σε ζηλευουνοχι απο σενα και το διομηδη δεν εχω παραπονοαπο κατι αλλους που πετανε λασπη στο ονομα μου εχω αλλα οπως ξερουν
θα τους γαμησω![]()
δεν πινω τσαι,αλλα εκοψα τον καφεΝαι ρε συ και ήμουν μεταξύ των δυό σας
Τελικά; Εντυπώσεις;
μουράκι :-*μαρουλακι μαν![]()
μπαινω καμια φορα τσατΝώντας μπαίνεις ακόμα cosmo;![]()
δεν πινω τσαι,αλλα εκοψα τον καφε
το χα ξεκινησει,αλλα δεν το συνεχισα...βασικα δε μπορουσα να πιω πανω απο 1/5 της κουπαςμε πιανε κατουρημα
![]()
:-*σε ζηλευουν![]()
ετσι ρε βρουτε το παιρνω πισω ΜΟΝΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΕΕισαι κακοs, ψευτηs, συνωμοτηs και...αντιπροσωποs![]()
![]()
![]()
ζορικο...:-*
ντιβα να παιξω μπαοκ πως το βλεπειςετσι ρε βρουτε το παιρνω πισω ΜΟΝΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΕ
![]()
καταλαβα..βαρουλη να τον ακους το λουστρακο![]()
σιγουρα θα παιξω ουντινε αλλα δε ξερω αν συμφαιρει το οβερ η νικη το κοβω για 2-1 το ματς βασικαζορικο...
καλυτερα περιμενε να παιξεις τον ασσο του γαυρου με την ρουμπιν![]()
οντως αριστη συμπεριφορα αν ηταν πιο ομορφη θα ηταν σουπερβαρουλη να τον ακους το λουστρακο![]()
:-*
ετσι ρε βρουτε το παιρνω πισω ΜΟΝΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΕ![]()
και ταφτααρ ρε:-*
ντιβα να παιξω μπαοκ πως το βλεπειςετσι ρε βρουτε το παιρνω πισω ΜΟΝΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΕ
![]()
γιατι της εβαλες μονο 7 της παλιοκοπελας?σιγουρα θα παιξω ουντινε αλλα δε ξερω αν συμφαιρει το οβερ η νικη το κοβω για 2-1 το ματς βασικα
απλα θελω με τον μπαοκ να γυρισω πισω τα σπασμενα απο την τοτεναμ γαμω το σπιτι της η καριολαοντως αριστη συμπεριφορα αν ηταν πιο ομορφη θα ηταν σουπερ
με ξενερωσε πολυ τα σημαδια που εχει στη μεσηκαι δε μπορω να καταλαβω τι ηταν μεγαλο σημαδι απο σπυρακια καψιμο κατι τετοιο τελος παντων
![]()
τι εννοεις μονο ρεγιατι της εβαλες μονο 7 της παλιοκοπελας?
7 στη συμπεριφορα λεω...λοιπον σπαμοβιοι για μια τελευταια φορα θα κανω προσπαθεια
σαββατο ποιοι θα ερθετε μεταξι για τσαρκα και μετα παμε ψυρρη αποκριες ειναι θα γινεται χαμος λογικα και αν γουσταρετε παμε και μασκαρεμενοιτι εννοεις μονο ρε
![]()
αλλο εμφανηση αλλο συμπεριφορα τι ηθελες να βαλω ρε λακη 9
το 9 ειναι μονο για την αννααλλα δε ξαναπαω αρκετα επηλθε κορεσμος
![]()
ε ποσο να βαλω ρε,δεν ειμαι καλος στις βαθμολογιες7 στη συμπεριφορα λεω...
Συνωμοσια[/URL] http://[URL unfurl="true"]www.animated-gifs.eu/avatars-100x100-smilies-little-crest/0017.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.animated-gifs.eu/avatars-100x100-smilies-little-crest/0017.gif[/img[/URL]]![]()
[/quote]
conspiracy :birdman:
ε ποσο να βαλω ρε,δεν ειμαι καλος στις βαθμολογιεςδε ξερω τι να βαλω για να μην ειμαι ουτε αδικος ουτε υοερβολικος πιστευω το 7 ειναι καλο αντε το πολυ να εβαζα 8
![]()