pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Βαρεμαραπιστο τι αλλα μαν?
Α δεν σου πα,απο χθες εκοψα και τα μπουρδελα
Βαρεμαραπιστο τι αλλα μαν?
μονο μπαρος καληνυχταπαω για υπνο αρρωστακια το νου σας κυκλοφορουν πολλες φολες
Βαρεμαρα
παω για υπνο αρρωστακια το νου σας κυκλοφορουν πολλες φολες
Καληνυχτα ψηλε,καληφωλαπαω για υπνο αρρωστακια το νου σας κυκλοφορουν πολλες φολες
Οπως ελεγε και ο Οσκαρ Ουαιλντ, το να κοψεις το τσιγαρο ειναι το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου. Εγω, ελεγε, το εχω κοψει περιπου 500 φορες.Βαρεμαρα
Μεχρι να ξανακαβλωσω ή μεχρι να βρω γκομεναΓια ποσες μερες αυτη τη φορα????
Το τσιγαρο το εκοψα με τη μια,το μουνι δεν μπορω να το κοψω με τιποτα.Το μεγαλυτερο ναρκωτικο ειναιΟπως ελεγε και ο Οσκαρ Ουαιλντ, το να κοψεις το τσιγαρο ειναι το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου. Εγω, ελεγε, το εχω κοψει περιπου 500 φορες.
και που να πιασεις και γκομενα αεκτζη.Το τσιγαρο το εκοψα με τη μια,το μουνι δεν μπορω να το κοψω με τιποτα.Το μεγαλυτερο ναρκωτικο ειναι
Το τσιγαρο το εκοψα με τη μια,το μουνι δεν μπορω να το κοψω με τιποτα.Το μεγαλυτερο ναρκωτικο ειναι
Εχω να δωσω μπολικο πονο Ασε που μαλλον θα ειναι ατυχη ,γιατι θα της σερβιρω το μουνι στο χερικαι που να πιασεις και γκομενα αεκτζη.
Ετσι λεω και γω ,μεχρι να αρχισει να αιματωνεται το κατω κεφαλιΤα παντα ειναι μεσα στο κεφαλι μαs......Μονο σε μοναστηρι θα γλυτωσουμε
Εχω να δωσω μπολικο πονο Ασε που μαλλον θα ειναι ατυχη ,γιατι θα της σερβιρω το μουνι στο χερι
Μπορει και αυτη , αυτο να θελει μαν.....
Μακαρι να βρεθει η κορασιδα ή η μιλφ που διψαει για σεξ και σπερμα
Μακαρι να βρεθει η κορασιδα ή η μιλφ που διψαει για σεξ και σπερμα
Διαλεγω μια 40ρα που ειναι ισον με 2 20ρεςΘα βρεθει....γιατι απλα υπαρχουν και ειναι πολλεs, ασχετο αν ντρεπονται
Βαζω στοιχημα, οτι αν καποια μιλησει σε αντρα σεξουλιαρικα επιθετικα, εκεινοs θα κομπλαρει....Αλλα ειναι μυστικο
Μια ισον καμμια φιλε μου........Ενω με τιs 2 20αρεs εχειs παντα την μια σαν στοκΔιαλεγω μια 40ρα που ειναι ισον με 2 20ρες