Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

  • Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

    Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

    Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

    Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

    Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

    Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

    Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

    Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

    Ψήφοι: 35 27,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.685
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Για Αθήνα δεν ξέρω.Υπάρχει όμως ενα μαγαζί στον Πειραιά τερμα στο λιμάνι που φτιάχνει τον καλύτερο χαλβά λένε.Δεν έχω δοκιμάσει όμως.
χαλβας κοσμιδη για το φιλαρακι μου θα παω να του παρω :sunglasses:αν θες εχει και στην ιπποκρατους στην αθηνα 10 μετρα πριν τη πανεπιστημιου :sunglasses:
 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
100451-xalvas.jpg

Μια και με αρεσει ο Χαλβας Φαρσαλων βρηκα την συνταγη τι μονο ετοιμα θα τρωμε ας κανουμε κατι ...

Τα Φάρσαλα ξεχώριζαν από παλιά για το ντόπιο είδος χαλβά βουτύρου (σαπουνέ).
Ο "Χαλβάς Φαρσάλων" φτιάχνεται από ρυζάλευρο και είναι ημιδιαφανής, λιπαρός και έχει μια τραγανιστή κρούστα από καμένη ζάχαρη.
Την ονομασία παζαριώτικος πήρε επειδή προσφέρεται στη διάρκεια του παζαριού, εμπορικό πανηγύρι, που συνηθίζεται στην περιοχή της Θεσσαλίας τους καλοκαιρινούς μήνες και του οποίου οι ρίζες φτάνουν μερικούς αιώνες πίσω , συγκεκριμένα το 1608 αναφέρεται για πρώτη φορά.

Υλικά

1 κιλό ζάχαρη
½ κιλό νισεστές
1 νεροπότηρο βούτυρο
5 ποτήρια νερό
1 φλυτζάνι άσπρα άψητα αμύγδαλα, κανέλλα

Εκτέλεση
Βάζουμε τα 700 γρ. από τη ζάχαρη σε κατσαρόλα με φαρδύ πάτο και τη λυώνουμε μέχρι να καεί και να αρχίσει να καραμελώνει. Στο μεταξύ ανακατεύουμε το νισεστέ με την υπόλοιπη ζάχαρη και μισή κουταλιά κανέλλας καλά. Ρίχνουμε στο μίγμα τα ποτήρια νερού τα ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί ο νισεστές και το ρίχνουμε στην καραμελωμένη ζάχαρη. Αρχίζουμε να ανακατεύουμε καλά σε σιγανή φωτιά μέχρι να αρχίσει να πήζει. Σε ένα διπλανό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, το καίμε ελαφρά, βάζοντας και τα αμύγδαλα να ροδίσουν. Όταν έχει πήξει ο χαλβάς που δεν πάψαμε να ανακατεύουμε, ρίχνουμε το βούτυρο κι ανακατεύουμε μέχρι να ξεκολάει απο τα τοιχώματα. Απλώνουμε το χαλβά όσο είναι ζεστός σε ταψί, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τον βάζουμε στο γκριλ μέχρι να πιάσει μια κρούστα στην επιφάνεια. Όταν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με κανέλλα.

πηγή

 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
95340.jpg

58250.jpg

208327.jpg

206241.jpg


:pipa3: :cum: :fuck2: :tits2:

τα καυλιαρικα μωρα  :grin:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Playboy Croatia – February 2012
11429989_pb_croatia_2012-02.jpg




Download:
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://ul.to/yetex3cf[/URL]

[URL unfurl="true"]http://bitshare.com/files/55vjtac5/Playboy_Croatia_2012-02.pdf.html[/code[/URL]]
 

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
22.576
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
σε λαθος θρεντακι εισαι μαν  :birdman:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.793
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:rockon:    Δεσπω τα κουμπουρια σου !!!!

Curvy-latina-bouncing.gif
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.207
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βαριέμαι :birdman: βαριέμαι :birdman: βαριέμαι :birdman:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.793
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ε με μας που μπαινουμε μαν.... :headbang:

Ειμαστε η ψυχη του σαιτ ρε
Οι τελευταιοι Τσατομαχοι
Αν λειψουμε εμειs......ο κοσμοs δεν θα ειναι ποτε ξανα ο ιδιοs!!!!!


















Απλα θαναι καλυτεροs  :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom