stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αφου ανοιξε καλα το κωλαντερο σου.... δεν σε παρεξηγω
αφου ανοιξε καλα το κωλαντερο σου.... δεν σε παρεξηγω
ειναι ψωλαρας ο μουσατος εΕμένα γραφτό μου είναι να πεθάνω πάνω σε κάποια τουαλέτα... > να'ναι η δικιά μου τουλάχιστον.
Ναι κ μην πάει το μυαλό σας αλλού.
Γαμησέ τα...λιγότερα κιλά κ από την βέλβυ με βλέπω στο τέλος.Παλι χεστηκες ρε?
αφου εισαι μαλακας ρε.και ο σταμ το ειχε το προβλημα σου αλλα απο τοτε που τον καταστραπονιασαν ειναι μια χαρα.αερα φευγει το σκατο.Εμένα γραφτό μου είναι να πεθάνω πάνω σε κάποια τουαλέτα... > να'ναι η δικιά μου τουλάχιστον.
πυτζαμουλη το νου σου, στην επομενη νωντοσυναντηση θα ερθουμε σπιτι σουαφου ανοιξε καλα το κωλαντερο σου.... δεν σε παρεξηγω
Δεν έχω δυσκοιλιότητα ρε ηλίθιε,το αντίθετο,αν ανοίξει δεν θα κλείνει με τίποτα μετά.αφου εισαι μαλακας ρε.και ο σταμ το ειχε το προβλημα σου αλλα απο τοτε που τον καταστραπονιασαν ειναι μια χαρα.αερα φευγει το σκατο.
ελατε πατησια... ;)πυτζαμουλη το νου σου, στην επομενη νωντοσυναντηση θα ερθουμε σπιτι σου
τσ τσ τσ... κακιεςαφου εισαι μαλακας ρε.και ο σταμ το ειχε το προβλημα σου αλλα απο τοτε που τον καταστραπονιασαν ειναι μια χαρα.αερα φευγει το σκατο.
σε ανοιξε καλα ο μουσατος? πιεξουλα σε εκανεΔεν έχω δυσκοιλιότητα ρε ηλίθιε,το αντίθετο.
σε ανοιξε καλα ο μουσατος? πιεξουλα σε εκανεΔεν έχω δυσκοιλιότητα ρε ηλίθιε,το αντίθετο,αν ανοίξει δεν θα κλείνει με τίποτα μετά.
Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο που θα πεθάνω τόσο νέος από χέσιμο είναι ότι δεν θα προλάβω να κάνω καριέρα,να γίνω διάσημος καλλιτέχνης.σε ανοιξε καλα ο μουσατος? πιεξουλα σε εκανε
Δε γαμιέσαι ρε πορδή του κόκορα.σε ανοιξε καλα ο μουσατος? πιεξουλα σε εκανε
εχεις κανει ηδη καριερα στις πιπες ο μουσατος θα σε αναφερει στη βιογραφια τουΑυτό που με ενοχλεί περισσότερο που θα πεθάνω τόσο νέος από χέσιμο είναι ότι δεν θα προλάβω να κάνω καριέρα,να γίνω διάσημος καλλιτέχνης.
Και όχι στην τέχνη της πιεξούλας για να σε προλάβω.
Δε γαμιέσαι ρε πορδή του κόκορα.
Δεύτερο βιολί.
Μη φεύγεις όχι........ θα πεθάνω αν φύγεις.............καληνυχτα............παρτε απο μενα το τελευταιο μου ποστ....................
σκασε.ηλιθια.πορδη αγγελαδας ειναι αυτος...
Kάτσε καλά λέμεκαληνυχτα............παρτε απο μενα το τελευταιο μου ποστ....................
σκασε.ηλιθια.πορδη αγγελαδας ειναι αυτος...
σκασε.ηλιθια.