stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αυτο με μαρανε ρε σαπιοκοιλια :-*εφαγες? :-*
αυτο με μαρανε ρε σαπιοκοιλια :-*εφαγες? :-*
Ο Κοσμας μονο τοστακια τρωει στα καρβουναστα καρβουνα τα εφτιαξες
δεν εχεις δει την κορμαρα μουαυτο με μαρανε ρε σαπιοκοιλια :-*
ο κοσμας ειναι μορφη αν και μαλακας μορφη μας προεκυψε και τραβελοφιλος τελευταια ,γουσταρει ροναλντινιοΟ Κοσμας μονο τοστακια τρωει στα καρβουνα
τη βροντηξες η την εβγαλες στεγναπωωωωωω
ειδα και κατι πορνοβιντεο με 20χρονα να ξεκωλιαζονται...
πωωωωωω
την ξεκωλιασες την παλαμη?πωωωωωω
ειδα και κατι πορνοβιντεο με 20χρονα να ξεκωλιαζονται...
πωωωωωω
πρεπει να κανω υπομονη και να εχω παρεα την χουφτα για λιγες ακομα ημερες :'( :'(τη βροντηξες η την εβγαλες στεγνα
ολα μια ιδεα ειναι ολα οταν το καταλαβεις αυτο θα εισαι οκ μις σμιθπρεπει να κανω υπομονη και να εχω παρεα την χουφτα για λιγες ακομα ημερες :'( :'(
υγ
εσυ ομως που εισαι εξπερ στα λημερια δεν μας προτεινες κατι αν και δεν παιζει.. εχω ξενερωσει εκει...
ελα σου βρηκα και γαμω τα ονοματα..ολα μια ιδεα ειναι ολα οταν το καταλαβεις αυτο θα εισαι οκ μις σμιθ
ρε μλκ πέθανα στα γέλιαο κοσμας ειναι μορφη αν και μαλακας μορφη μας προεκυψε και τραβελοφιλος τελευταια ,γουσταρει ροναλντινιο
εσυ λες τις γνωστες σου μαλακιες ενω εγω μιλαω με ντοκουμεντα μικρη μοτ γκαμπριελαελα σου βρηκα και γαμω τα ονοματα..
Βαρουλα... ( ΡΟΥΛΑ )
νικος -νικολετα - ΛΕΤΑ
ΝΩΝΤΑΣ-ΝΩΝΤΟΥΛΑ- ΤΟΥΛΑ
Απο εδω και στο εξης θα σας γλενταω... οχι οτι δεν σας γλενταγα παλια.. αλλαο τωρα
δες τη φωτο τραβελοβερ φιλουθκιαρε μλκ πέθανα στα γέλια
μαυριδερος ειναι...ρε μλκ πέθανα στα γέλια
ποια ντοκουμεντα μωρη....εσυ λες τις γνωστες σου μαλακιες ενω εγω μιλαω με ντοκουμεντα μικρη μοτ γκαμπριελα
παρε φορα και στον πουτσο αμς ανεβα
μλκς είναιμαυριδερος ειναι...
μπλακ χιουμορ θα εχει
φιλε με γαμησες τωρα ;)ποια ντοκουμεντα μωρη....
ααα...
φιλε...
βγαλε το νυφικο.... με το νυφικο , δεν μπορω να κανω κουβεντα μαζι σου
κοσμακομλκς είναι
νιωθω οτι εχεις μια οργη μεσα σουποια ντοκουμεντα μωρη....
φιλε με γαμησες τωρα ;)κοσμακο
φταει η ορμονοθεραπεια που κανει για τα λεφτα τα κανει ολανιωθω οτι εχεις μια οργη μεσα σου
δεν είναι η δικιά μου φίλε εγώ την έχω στο στόμα του βάρουνιωθω οτι εχω μια ψωλη μεσα μου