lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
βλαχοφατσα ....απο σωμα κατι λεει....σιγουρα θα παιρνει καλυτερα τσιμπουκια απο την μουσικη που βαζει
βλαχοφατσα ....απο σωμα κατι λεει....σιγουρα θα παιρνει καλυτερα τσιμπουκια απο την μουσικη που βαζει
αντε γαμησου σου ειπα σημερα;
Βλαχόφατσα την είπε ρε ο σαχλαμάρας την Μουνάρα-Θεάρα
δες κανα μουνι που βαζω ετσι πληροφοριακα να δεις ποια ειναι τα μουνια....που μου βαλες το μπαζο για μουναραΒλαχόφατσα την είπε ρε ο σαχλαμάρας την Μουνάρα-Θεάρα
αντε γαμησου σου ειπα σημερα;δες κανα μουνι που βαζω ετσι πληροφοριακα να δεις ποια ειναι τα μουνια....που μου βαλες το μπαζο για μουναρα
αντε ψοφα ρε μαλεα και συ και το μπαζο σου...μα καλα εσενα σε ειχα για ανθρωπο με γουστο....τι της βρηκες απορω;αντε γαμησου σου ειπα σημερα;
Δεν μπορείς να σκοτώσεις εναν ήδη πεθαμένο ;)αντε ψοφα ρε μαλεα και συ και το μπαζο σου...μα καλα εσενα σε ειχα για ανθρωπο με γουστο....τι της βρηκες απορω;
oxi πες μου εσυ σου αρεσε αυτη η τριτοδευτερη;
oxi πες μου εσυ σου αρεσε αυτη η τριτοδευτερη;
την γερμανιδα ντιτζει ρε τρομπα λεω.......α τωρα που σε βρηκα θελω να σε ρωτησω κατι......Ποια τριτοδευτερη ρε καμενε ?
την γερμανιδα ντιτζει ρε τρομπα λεω.......α τωρα που σε βρηκα θελω να σε ρωτησω κατι......