Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
εν συντομια δεν ειν αι αυριο ρε βλακα την αλλη πεμπτη ειναι τσικνοπουτσα τι λες θα μαζευτουμε πουθενα
Μπαροημερολογιο ?
εν συντομια δεν ειν αι αυριο ρε βλακα την αλλη πεμπτη ειναι τσικνοπουτσα τι λες θα μαζευτουμε πουθενα
αυριο μαν δεν τρωμε κρεας απο ιδεολογια....τρωμε σαλατα και γιαουρτακι....ουτε βγαινουμε εξω με ολους τους χλεχλεδες......Που θα την κανετε ταρατσα αυριο?
δεν μπορω σημερα αγορινα μου εχω περιοδο
Θα ερθεις να φαμε ζαμπονοκασεροπιτα ;αυριο μαν δεν τρωμε κρεας απο ιδεολογια....τρωμε σαλατα και γιαουρτακι....ουτε βγαινουμε εξω με ολους τους χλεχλεδες......
τοτε με βολευει ρε μαν,τωρα λεφτα δεν υπαρχουνΜπαροημερολογιο ?
μη μασας δικε μουτοτε με βολευει ρε μαν,τωρα λεφτα δεν υπαρχουν
φίλε με γάμησε χθες το βράδυ η μόρα με έπιασε και μέσα στο όνειρο και νόμιζα ότι είχα ξυπνήσει αλλά κοιμόμουν ακόμα και με ξανάπιασεΘα ερθεις να φαμε ζαμπονοκασεροπιτα ;
ρε μουνια παλι απ'εξω θα με αφησετε > ο γλιτσας θα σφαξει αμνοεριφιο για το ΣΑΙΤ ΜΑΣμη μασας δικε μου
ολοι στην ταρατσα του Νικολακη ρε
προτιμω μπουγατσα με τυρι μαν.....Θα ερθεις να φαμε ζαμπονοκασεροπιτα ;
Εχει να με πιασει απο περσι ευτυχωςφίλε με γάμησε χθες το βράδυ η μόρα με έπιασε και μέσα στο όνειρο και νόμιζα ότι είχα ξυπνήσει αλλά κοιμόμουν ακόμα και με ξανάπιασε
ρε μουνια παλι απ'εξω θα με αφησετε > ο γλιτσας θα σφαξει αμνοεριφιο για το ΣΑΙΤ ΜΑΣ
και το τονιζω για να το δει ο κυρ σθενης ΜΑΣ
Τυροπιτουμπα εννοειςπροτιμω μπουγατσα με τυρι μαν.....
φακ μι λαϊκ ιτ'σ νεβερ τουμοροου
οκ γουι γουιλ σακ γιορ ντικ
κάπου είχα διαβάσει ότι πρόκειται για άμυνα του οργανισμού, στο πρώτο στάδιο του ύπνου μειώνονται οι παλμοί, αν μειωθούν σε επικίνδυνο βαθμό ο εγκέφαλος δίνει σήμα να ξυπνήσεις για να επανέρθουν οι χτύποι της καρδιάς σε φυσιολογικά επίπεδα (προφανώς το σήμα αυτό μεταφράζεται στο όνειρο σαν πτώση από κάπου)Εχει να με πιασει απο περσι ευτυχως
Βεβαια παθαινω συχνα αλλη διαταραχη στον υπνο μου .Πριν φτασω στο βαθυ σταδιο υπνου,βλεπω οτι ειμαι σε σκαλες ή καπου ψηλα και πεφτω :- οποτε ξυπναω με το τεντομα του σωματος που αντιδραει ειναι γνωστο φαινομενο και αυτο
εισαι τερας μορφωσεως μανκάπου είχα διαβάσει ότι πρόκειται για άμυνα του οργανισμού, στο πρώτο στάδιο του ύπνου μειώνονται οι παλμοί, αν μειωθούν σε επικίνδυνο βαθμό ο εγκέφαλος δίνει σήμα να ξυπνήσεις για να επανέρθουν οι χτύποι της καρδιάς σε φυσιολογικά επίπεδα (προφανώς το σήμα αυτό μεταφράζεται στο όνειρο σαν πτώση από κάπου)
παπάτζα μου ακούγεται η εξήγηση δεν θυμάμαι και την πηγή
πηγε σχολαρχειο μαζι με τον θρουλη γιαυτο....εισαι τερας μορφωσεως μαν
Κατι βρηκα απο αλλο φορουμ,ειναι φυσιολογικοκάπου είχα διαβάσει ότι πρόκειται για άμυνα του οργανισμού, στο πρώτο στάδιο του ύπνου μειώνονται οι παλμοί, αν μειωθούν σε επικίνδυνο βαθμό ο εγκέφαλος δίνει σήμα να ξυπνήσεις για να επανέρθουν οι χτύποι της καρδιάς σε φυσιολογικά επίπεδα (προφανώς το σήμα αυτό μεταφράζεται στο όνειρο σαν πτώση από κάπου)
κάπου είχα διαβάσει ότι πρόκειται για άμυνα του οργανισμού, στο πρώτο στάδιο του ύπνου μειώνονται οι παλμοί, αν μειωθούν σε επικίνδυνο βαθμό ο εγκέφαλος δίνει σήμα να ξυπνήσεις για να επανέρθουν οι χτύποι της καρδιάς σε φυσιολογικά επίπεδα (προφανώς το σήμα αυτό μεταφράζεται στο όνειρο σαν πτώση από κάπου)