οχι ρε μαν εγω δηλ που την εχω 15 να εξαφανιστω?μικρη προς το κανονικο ειναι
αλλος που την εχει 10?
οχι ρε μαν εγω δηλ που την εχω 15 να εξαφανιστω?μικρη προς το κανονικο ειναι
τι δλδ ;να τον χωρισει ο λιλας και να γκαστρωθει με τον σφερδεκλο μεχρι να βγει το διαζυγιο;
Είσαι πολύ συμπαθητικό παιδί18-19cm είναι χοντρη και σκληρή σαν ατσάλι...
θελεις πουτανα να κρυφτεις και η χαρα δεν σ αφηνει....καυλωμενη η πεσμενη ειναι τοσο;
Κι εγω τοσο την εχω, τι να κανουμε τωρα?λυπαμαι πολυ ρε λαγουδακη τουλαχιστον την εχεις μετρια 18-19 ποντους;
ρε σεις παντως ειλικρινα παντα οταν καποιος λεει εδω μεσα ποσο την εχει καπου εκει λεει χαχαχαχαχαχαχχαχα τι θα γινει μαζι σας ;
οταν λες 15;σε μηκος η σε πλατος;οχι ρε μαν εγω δηλ που την εχω 15 να εξαφανιστω?
αλλος που την εχει 10?
εγω δεν ειμαι?Είσαι πολύ συμπαθητικό παιδί
Ντάξ τι να κάμω,να πεθάνω;;;αλλος που την εχει 10?
Σε ύψος.οταν λες 15;σε μηκος η σε πλατος;
Είσαι πολύ συμπαθητικό παιδί
σε κιλαοταν λες 15;σε μηκος η σε πλατος;
κι εγω 18-19 την εχω.....19 καλοκαιρι 18 χειμωνα με το κρυο....φαινομενα συστολης διαστολης και ετσι.... ;)λυπαμαι πολυ ρε λαγουδακη τουλαχιστον την εχεις μετρια 18-19 ποντους;
ρε σεις παντως ειλικρινα παντα οταν καποιος λεει εδω μεσα ποσο την εχει καπου εκει λεει χαχαχαχαχαχαχχαχα τι θα γινει μαζι σας ;
Γεια σου ρε κούγκαρ...Είσαι πολύ συμπαθητικό παιδί
Είσαι πολύ συμπαθητικό παιδί
ξυλο ειναι?κι εγω 18-19 την εχω.....19 καλοκαιρι 18 χειμωνα με το κρυο....φαινομενα συστολης διαστολης και ετσι.... ;)
βαζουν και το φπα μεσα για αυτο βγαινουν αυτα τα νουμεραλυπαμαι πολυ ρε λαγουδακη τουλαχιστον την εχεις μετρια 18-19 ποντους;
Business τύπε
να ανοιξουμε ενα γκλορι χολ στο φορουμ να την βαζεις να ερχεται οποιος θελει να σεΚι εγω τοσο την εχω, τι να κανουμε τωρα?
βγαλε εισητηρια με το κνωσσος και ξεκιναΘέλεις να συμπαθεστούμε απο κοντά????