Είμαι μακρυά.. Χανιά.. Οπότε ότι λέγω ισχύει.....
..μην ανυσηχείς μολις σου πετάξει κανά μνί, καμμιά κρητικοπούλα θα σου φύγουν όλα !
έχει κάτι τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρες
Είμαι μακρυά.. Χανιά.. Οπότε ότι λέγω ισχύει.....
τυχερος που πηρες αθηναια τυπε τοτε. ξερεις πως γαμιεντε εκει στα χανια?
τυπε αν δεν σου παρει φραγκα θα το ξεχασεις σε λιγο καιρο ,το θεμα ειναι οικονομικο
το ξερωΕγω της εδωσα λεφτα για το τραπέζι και αρνηθηκε
ας προσεχεςΟ μαλακας ο πουστοκιθαρας φταιει που αποκαλυψε την αληθεια για το ποια και πως ειμαι...... >
παντα σωστος ο γειτονας..μην ανυσηχείς μολις σου πετάξει κανά μνί, καμμιά κρητικοπούλα θα σου φύγουν όλα !
έχει κάτι τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρες
Η ποσοτητα μετραει ..... Φτιαχνειs και κουστουμι
τυπε μια τελευταια φορα την πηρες απο κωλο να νιωσει πονο?Πόσα άλλα να μου πάρει?? Τόσα χρόνια που την γάμαγα και με μάδαγε δεν φτάνουν??? ΚΑΡΓΙΟΟΟΛΛΛΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Πόσα άλλα να μου πάρει?? Τόσα χρόνια που την γάμαγα και με μάδαγε δεν φτάνουν??? ΚΑΡΓΙΟΟΟΛΛΛΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Πόσα άλλα να μου πάρει?? Τόσα χρόνια που την γάμαγα και με μάδαγε δεν φτάνουν??? ΚΑΡΓΙΟΟΟΛΛΛΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Η ποσοτητα μετραει ..... Φτιαχνειs και κουστουμι
Καλωs ηρθεs στιs πατρικεs αγκαλεs του bou....ασωτε
Τωρα ξερειs
τυπε μην εισαι αδικος. τωρα θαχει αλλα δυο στοματα να ταισει
τυπε μην εισαι αδικος. τωρα θαχει αλλα δυο στοματα να ταισει
ελα ρε μαν σου ανοιξα θρεντακι,σου ταιριαζει γαντιρε αφηνετε το μαγαζακι μας κλειστο ντροπη σας
ε μην σε γαμησωελα ρε μαν σου ανοιξα θρεντακι,σου ταιριαζει γαντι
Παίζει και το σενάριο να του τα έπερνε και να πήγαινε να τα έτρωγε τον άλλον. :S
καλα τις εκανες και την χωρισες,την επιασες καβαλα με αλλους;
Είμαι στις αγκάλες του ήδη πριν παντρευτώ... Ότι την καράτωνα με πουτάνες, κανονικές και μη,είσαι άσχετο...
Θα πρεπει να σαι πραγματικα κακογουστος γι ανα φτιαξεις κουστουμι με τετοιο χρωματισμο κ σχεδιακι....