gamisakias13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πάει την χάσαμε και την kellyyyy.....γααμμμμμμμμμμμμμμμΩ!$!$%
εξαρτατε απο αυτον που θα εχω απεναντη μου ;)
αυτην την στιμγη φοραω μαυρες
επεσες εξω
παρτα αρχιδια μου τωρα![]()
![]()
![]()
τι κιμα και μαλακιες;πες μας λεπτομερειες.....το μονο σιγουρο δεν της κανω παστιτσιοδεν ξερω να φτιαχνω κιμα
![]()
πάει την χάσαμε και την kellyyyy.....γααμμμμμμμμμμμμμμμΩ!$!$%
την δενω στα δερματινα λουρια αναποδα στο σταυρο και βαραω την κωλαρα της την ωραιατι κιμα και μαλακιες;πες μας λεπτομερειες.....![]()
Λογικό και έτσι πρέπει.....![]()
γαμησακιας ειναι το νικ του αλλα ειναι λιγο μαλακας μην τον παρεξηγεις......ποιος σου ειπε οτι οτι με εχασες μωρο μου?
εδω ειμαι σε περιμενω σου ειπα :-* :-* :-*
ετσι....ετσι να μας κρατας σε αγωνια για το στραπον.......την δενω στα δερματινα λουρια αναποδα στο σταυρο και βαραω την κωλαρα της την ωραιαμεχρι να κοκκινισει
![]()
τα υπολοιπα στο επομενο επεισοδιο![]()
την δενω στα δερματινα λουρια αναποδα στο σταυρο και βαραω την κωλαρα της την ωραιαμεχρι να κοκκινισει
![]()
τα υπολοιπα στο επομενο επεισοδιο![]()
πρεπει να το εχεις....αλλιως δεν.....![]()
τι να το κανω το στραπον?γαμησακιας ειναι το νικ του αλλα ειναι λιγο μαλακας μην τον παρεξηγεις......![]()
ετσι....ετσι να μας κρατας σε αγωνια για το στραπον.......
![]()
και συνεχιζω εγωγαμησακιας ειναι το νικ του αλλα ειναι λιγο μαλακας μην τον παρεξηγεις......![]()
ετσι....ετσι να μας κρατας σε αγωνια για το στραπον.......
![]()
για διπλη διεισδυση ρε μαντι να το κανω το στραπον?αφου εχω κοτζαμ ματζαφλαρι στα σκελια μου
![]()
Καμια εξελιξη με την Ρυθμ τυπε?ε εντάξει .... δεν είναι κ double anal Penetration δα! χααχαχχα
![]()
και αφου ανοιξει η τρυπα σου αναλαμβανη δουλεια ο πουτσος μου ο μερακλης.....και συνεχιζω εγω
μετα με βασανιζει με το μεγαλυτερο στραπ ον που εχουμε....φτηνει τον κωλο μου και μου τον χωνει αργα και βασανιστηκα...
Ισχύει απόλυτα. Η αίσθηση της υποταταχτικότητας θέλει τέχνη για να στην βγάλει ο άλλος... Αν δεν ξέρεις το μόνο που κάνεις είναι να γίνεσαι γελοίος.. Δε με λες κοπελιά, τι ύψος έχεις??
1.75
δεν με λες ντερβιση μου?
Σαλονικιος εισαι?