TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
δεν μου αρεσει να γονατιζουν αντρες μπροστα μουΤί οκ ρε μαλάκα;;;
Πολύ εύκολος είσαι,βάλτον να γονατίσει κ να κάνει μερικές μετάνοιες.![]()
δεν μου αρεσει να γονατιζουν αντρες μπροστα μουΤί οκ ρε μαλάκα;;;
Πολύ εύκολος είσαι,βάλτον να γονατίσει κ να κάνει μερικές μετάνοιες.![]()
κάτι μου λέει ότι ετοιμάζεται σεντόνι μανΤωρα τα διαβασα τα μεσημεριανα,ρε τι εγινε ανακριση κανονικη![]()
Εμένα μου αρέσει να τους μαστιγώνω.δεν μου αρεσει να γονατιζουν αντρες μπροστα μουεσενα?
![]()
Πολυ πιθανο,δεν εχω το Μητσαρα να αφηνει να πεσει κατω μια τετοια επιθεσηκάτι μου λέει ότι ετοιμάζεται σεντόνι μαν![]()
Ρε συ, στο κουιζ στη φωτογραφια ειναι η ξακουστη Αντρεα απο Κεραμεικου;;εσυ την ειχες παρει γι αυτο σε ρωταω ;)αντι να γαμαμε κανα μουνι,καθομαστε και τον παιζουμε εδω μεσα
ηθελα να παω για τρεξιμο να χαλαρωσω και βρεχει
παω να φαω
τι μυαλοΚατι που παρατηρησα στο ποστ του Μητσου,αναφερει ταφτααρ Γλ χωρις να βαλει τελεια αναμεσα...
Μηπως υποννοει οτι ο ταφτααρ ειναι ενα προσωπο με τον Γλιτσα![]()
όμως στην πραγματικότητα δεν ήθελε να αναφέρει τον ταφτααρ αλλά εμένα...Κατι που παρατηρησα στο ποστ του Μητσου,αναφερει ταφτααρ Γλ χωρις να βαλει τελεια αναμεσα...
Μηπως υποννοει οτι ο ταφτααρ ειναι ενα προσωπο με τον Γλιτσα![]()
Όχι φίλε,υπονοεί ότι εσύ είσαι το ίδιο μαλάκας με τον γλίτσα,ότι αυτή είναι η παιδεία σου.όμως στην πραγματικότητα δεν ήθελε να αναφέρει τον ταφτααρ αλλά εμένα...
μήπως τελικά υπονοεί ότι εγώ είμαι το ίδιο πρόσωπο με τον γλίτσα![]()
μεγάλη μου τιμή να συγκρίνομαι με τον τιμημένο ακόμα και στην μαλακίαΌχι φίλε,υπονοεί ότι εσύ είσαι το ίδιο μαλάκας με τον γλίτσα,ότι αυτή είναι η παιδεία σου.![]()
Στην μαλακία τον έχεις φίλε,είμαι σίγουρος.μεγάλη μου τιμή να συγκρίνομαι με τον τιμημένο ακόμα και στην μαλακία![]()
του εκανες την κωλαρα κεφαλογραβιερα!Στην μαλακία τον έχεις φίλε,είμαι σίγουρος.
Πάλι σε γάμησα!!!!!![]()
![]()
![]()
προηγουμένως είπες ότι είμαι το ίδιο μαλάκας μ'αυτόν.......Στην μαλακία τον έχεις φίλε,είμαι σίγουρος.![]()
Πάλι σε γάμησα!!!!!![]()
![]()
![]()
Ήταν μεταφορικό,μετά έγινε κυριολεκτικό.προηγουμένως είπες ότι είμαι το ίδιο μαλάκας μ'αυτόν.......![]()