Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εχει και μπαρακι  :birdman:
εχω παει ρε μονι......με μπετυ πριν καναν χρονο και.....τι με περασες για καναν χωριατη; :grin: :grin:

επειδη πηρα καλο προγραμμα πηγα στον οροφο πανω αλλα οχι στο δωματιο με τα φετιχ στο αλλο.....μεχρι αποσμητικο μασχαλης και σαμπουαν ειχε......πολυ προχω σε σχεση με τα αλλα τα ερειπια...και ντουζακι μεσα κυριλε.....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εχω παει ρε μονι......με μπετυ πριν καναν χρονο και.....τι με περασες για καναν χωριατη; :grin: :grin:

επειδη πηρα καλο προγραμμα πηγα στον οροφο πανω αλλα οχι στο δωματιο με τα φετιχ στο αλλο.....μεχρι αποσμητικο μασχαλης και σαμπουαν ειχε......πολυ προχω σε σχεση με τα αλλα τα ερειπια...και ντουζακι μεσα κυριλε.....
η μπετυ καλη μαν?

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

επρεπε να ερχοσουν σπιτι μου μετα να σε ειχα φιλεψει τραχανα γλυκο  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλη ηταν....τελικα την ειχα παρει ξανα προ τριετιας στο αλλο στουντιο που ειναι στον νεο κοσμο πριν την φραντζη στην ιππωνακτος αν θυμαμαι καλα.....ειχε αισθητη βελτιωση αλλα δεν ηταν και τελεια....

προσωπικα οταν επανακαμψω οικονομικα και μπορεσω να κατεβω θα ηθελα μια κελυ ή μια αμαντα......δεν με χαλαει η κελυ αν ειναι και μπαμπατσικη

θα με συμβουλευσει υποθετω ο ταφτααρ οταν ερθει η ωρα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καλη ηταν....τελικα την ειχα παρει ξανα προ τριετιας στο αλλο στουντιο που ειναι στον νεο κοσμο πριν την φραντζη στην ιππωνακτος αν θυμαμαι καλα.....ειχε αισθητη βελτιωση αλλα δεν ηταν και τελεια....

προσωπικα οταν επανακαμψω οικονομικα και μπορεσω να κατεβω θα ηθελα μια κελυ ή μια αμαντα......δεν με χαλαει η κελυ αν ειναι και μπαμπατσικη

την αμαντα δεν την εχεις παρει?

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

οταν ερθει η ωρα  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
την αμαντα δεν την εχεις παρει?
οχι εχω να κατεβω καιρο....απο τις γνωστες εχω παρει αννα μαρια,νταρια,μαντυ....επαιρνα καποιες ασημες περιξ της αχαρνων λογω που βολευε το τρενο.......αλλα τοτε που πηγαινα συχνα 2004-2005 αυτες που δουλευαν δεν θα δουλευουν καν.....πολλες ρωσιδες τοτε και πολυ καλα μουνακια εκει παιωνιου κλπ.....εχει πεσει αισθητα πλεον η ποιοτητα νομιζω στα μικρα στουντιο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
παλι κρυωσα ρε πουστη μου,με τον κωλοκαιρο μας εχει γαμησει :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παλι κρυωσα ρε πουστη μου,με τον κωλοκαιρο μας εχει γαμησει :headbang:
εδω δεν πρεπει να ανεβηκε πανω απο το μηδεν σημερα......στα βουνα των τρικαλων ακουω (ξερει ο ταφτααρ) εχει δυο μετρα χιονι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom