neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ποιος μιλαει θα πω στον γλιτσα να σε κανει μπαν γτ βριζεις συνεχειαθες να σου κάνω γλειφομούνι γούμαν;
ρε πολύ βρίζετε εδώ μέσα
ποιος μιλαει θα πω στον γλιτσα να σε κανει μπαν γτ βριζεις συνεχειαθες να σου κάνω γλειφομούνι γούμαν;
ρε πολύ βρίζετε εδώ μέσα
Πόσο κομπλεξικος παιζει να ειναι αυτος που εγραψε αυτη τη μαλακια?
Εμεις καποτε πεταγαμε τη σκουφια μας να κανουμε λιγο ματι ή λιγο αυτι, κι αυτος ενοχλειται επειδη δεν μπορει να διαβασει.
Ουστ!
παρτο μεσα στα ποδαρακια σουθα πεθανει η κελυ το σκεφτηκα κι αυτο που λες μαν .......δεν θα μπορουσα να το αποκλεισω με ορους λογικης..... απλα δεν μου φαινεται πιθανο επειδη ο γουλφακης ειναι ολη μερα στο μπου θα ελεγα οτι μου φαινεται απιθανο ,πιο πιθανο ομως απο το να διαβαζει ας πουμε.....
ρε μουνίποιος μιλαει θα πω στον γλιτσα να σε κανει μπαν γτ βριζεις συνεχεια
Tι επαθες καλο μου?
ποιος μιλαει θα πω στον γλιτσα να σε κανει μπαν γτ βριζεις συνεχεια
παρτο μεσα στα ποδαρακια σουρε μουνί
αμα ειμαι τυχερος ισως περασα αλλα πιθανως αρχιδιαΠερασες ρε????Η παλι πηρες τα @@ σου????
αυριο λεμε.....τωρα ειναι η ωρα των στοιχηματων....παμε ενα;Περασες ρε????Η παλι πηρες τα @@ σου????
Mε κληρωση βγαινουν οι βαθμοι εκει?αμα ειμαι τυχερος ισως περασα αλλα πιθανως αρχιδια
θα ερθω απο κει σημερα να στο δωσω να μου ανεβασεις την διαθεση
τπτ...απλα ειπα την αποψη μου.Tι επαθες καλο μου?
Mε κληρωση βγαινουν οι βαθμοι εκει?
Πνευματώδες.Mε κληρωση βγαινουν οι βαθμοι εκει?
Εγω παντως οποτε θεωρουσα οτι ημουν μεταξυ 4 και 5, επαιρνα 3.Πνευματώδες.
Προφανώς εννοεί ότι βρίσκεται μεταξύ 4 κ 5 κ εύχεται να έχει λίγη τύχη κ να'ναι 5.
Και γω αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Εγω παντως οποτε θεωρουσα οτι ημουν μεταξυ 4 και 5, επαιρνα 3.
Η Angelica Bella.Γλίτσα ενα ευκολάκι για σενα.
Ποιά είναι αυτή;
Nαι αλλά πεθαινει.Και γω αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
δεν θυμαμαι μαν ή δεν βλεπω καλα.....ενα απ τα δυοΓλίτσα ενα ευκολάκι για σενα.
Ποιά είναι αυτή;