lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Ριξε κανα πουτσο μαν πριν γραψεις,πες εισαι ο τιμημενος ΓΛ ,τζαμπα θα γαμησεις με την οπισθεν
Ριξε κανα πουτσο μαν πριν γραψεις,πες εισαι ο τιμημενος ΓΛ ,τζαμπα θα γαμησεις με την οπισθεν
Ριξε κανα πουτσο μαν πριν γραψεις,πες εισαι ο τιμημενος ΓΛ ,τζαμπα θα γαμησεις
δεν βγαινω απο το σπιτι τυπε τωρα δυο μλκιες εριξα το πρωιΡιξε κανα πουτσο μαν πριν γραψεις,πες εισαι ο τιμημενος ΓΛ ,τζαμπα θα γαμησεις
γουλφακη σου επιτρεπω να χρησιμοποιεις τον τιτλο μου ,το νικνειμ μου και οσα απορρεουν ως αξιωματα απο αυτο πχ προεδρος μπουρδελοκαταστασης κλπ απο λαμια και κατω οταν πηγαινεις να πηδας....σου δινω το φραντσαιζ δλδ μαναυριο μαν την τριτη ακυρωθηκε αν και πουλι θα φαω παλι
μονο μπαροςΡιξε κανα πουτσο μαν πριν γραψεις,πες εισαι ο τιμημενος ΓΛ ,τζαμπα θα γαμησεις
Αμα πεις Νωντας δινουν και κωλοΔλδ εκ μερουs του , μπορουμε να ριξουμε ????....τσαμπα εννοω
να σε καλα προεδρε :-*γουλφακη σου επιτρεπω να χρησιμοποιεις τον τιτλο μου ,το νικνειμ μου και οσα απορρεουν ως αξιωματα απο αυτο πχ προεδρος μπουρδελοκαταστασης κλπ απο λαμια και κατω οταν πηγαινεις να πηδας....σου δινω το φραντσαιζ δλδ μανμονο μπαρος
Αμα πεις Νωντας δινουν και κωλο
νωντα ντραμπαλα στα χυσια κανεις μαν
αν και η αληθεια ειναι
μονο βαρος
;)γουλφακη σου επιτρεπω να χρησιμοποιεις τον τιτλο μου ,το νικνειμ μου και οσα απορρεουν ως αξιωματα απο αυτο πχ προεδρος μπουρδελοκαταστασης κλπ απο λαμια και κατω οταν πηγαινεις να πηδας....σου δινω το φραντσαιζ δλδ μανμονομπαροςΒαρος
Ετσι ε???
Αντε μπαs και γλυτωσω τιs τσαντιεs...
Πάλι αγάπες είχαμε εδω μέσα :S
Ρε μαλάκες σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και σεις τρώγεστε μεταξύ σας
μονο βαροςΠάλι αγάπες είχαμε εδω μέσα :S
Ρε μαλάκες σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και σεις τρώγεστε μεταξύ σας
Ετσι όπως το θέτεις δεν μπορω να διαφωνήσωΓι αυτο τρωγονται.....Η πεινα αρχισε
Εχει βυζιά ο Μεμάς;Μονο Μέμος
σαν της αντιγονης αλλα με τριχαΕχει βυζιά ο Μεμάς;
Kάντον τιμημένο να ησυχάσουμε επιτέλουςμονο βαρος
και ολιγη διομηδης