lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
και τοτε και τωρα και παντα ασαλιωτα θα σε πηγαινω κακιασμενη αδερφαραασε μαν μην μου το θυμιζεις....εφαγα τρελη ηττα τοτε......![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
και τοτε και τωρα και παντα ασαλιωτα θα σε πηγαινω κακιασμενη αδερφαραασε μαν μην μου το θυμιζεις....εφαγα τρελη ηττα τοτε......![]()
ασε μαν,εφαγα πακετο :'(πολυ επιθετικος εισαι σημερα![]()
εγώ είμαι αμυντικό χαφ και δένω τα παπούτσια μου στην σέντραπολυ επιθετικος εισαι σημερα![]()
ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεγώ είμαι αμυντικό χαφ και δένω τα παπούτσια μου στην σέντρα![]()
τι εγινε?ασε μαν,εφαγα πακετο :'(
στους ορχεις μουεγώ είμαι αμυντικό χαφ και δένω τα παπούτσια μου στην σέντρα![]()
αμ πωςελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
σαλτα γαμησου μωρη χοντροπετσι καραφλη αδερφη ...στρακο γλιτσα θυμασαι που με κοροιδευες επειδη ειχα στραβωσει που δε μου χε κατσει εκεινη η ελλεηνιδα και μου λεγες τι περιμενα να μου καθοταν ελλεηνιδα στο πρωτο ραντεβουκαι μετα απο μια βδομαδα γαμησα αλλη στο πρωτο ραντεβου...
πως σου φανηκε μωρη αδερφη του ελεους?για πες μας
θα καταλαβεις σε λιγο καιροτι εγινε?![]()
θα φας κλωτσά στ'αρχίδια μλκστους ορχεις μου![]()
με θυμασαι ρε πουστη?θα φας κλωτσά στ'αρχίδια μλκ![]()
σαλτα γαμησου μωρη χοντροπετσι καραφλη αδερφη ...
στα αρχιδια μας τι κανεις...
ριξε ενημερωσεις να βοηθας τον κοσμο να μην χαλαει τα λεφτα του τσαμπα σε φολες![]()
με θυμασαιρεπουστη?![]()
συ δεν είσαι που γέλαγες χθες;με θυμασαι ρε πουστη?![]()
αντε σπασε ρε μαλακασυ δεν είσαι που γέλαγες χθες;![]()
τον γαμησες μαναντε σπασε ρε μαλακα![]()
θα ρθω απο πισω σου μαν να σου τον σφυριξω ετσι οπως σκυβεις....εγώ είμαι αμυντικό χαφ και δένω τα παπούτσια μου στην σέντρα![]()
μην σου πω τον ξεκωλιασατον γαμησες μαν
με λένε κοσμάαντε σπασε ρε μαλακα![]()