Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Φανταζομαι τι κακιες υπηρχαν σε αυτες τις 5 σειρες.
Ήμουν ευγενικούλα
Και καλή για τα δεδομένα μου.
Φανταζομαι τι κακιες υπηρχαν σε αυτες τις 5 σειρες.
ανοιξα θρεντ βελβυ και θελω μια υποστηριξη......![]()
μετρησες χρονο μαν;πρεπει να ειναι το νεο πανευρωπαικο ρεκορ......θεσσαλε παει το θρεντακι σου![]()
![]()
![]()
![]()
οριστε μου το σβησαν το θεμα....τωρα που πηγε το πνευματικο μου δημιουργημα;![]()
![]()
θα σου σνοιξω εγω ρε μαν,τα μοντακια τα εχω για πρωινομετρησες χρονο μαν;πρεπει να ειναι το νεο πανευρωπαικο ρεκορ......![]()
μονο μπαρος...![]()
ήμουν μέσα στο θρεντ του θεσσαλού μόλις σβήστηκε....
η εμπειρία που βίωσα δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας μου, τολμώ να πω ότι πήγα και γύρισα....
πού...?
........
απλώς να σας ενημερώσω ότι εκεί που πάνε τα σβησμένα θρεντ δεν υπάρχει τίποτε άλλο...
μόνο βάρος![]()
ο πηγασιος που θα ερθει αυριο θα μας αναλυσει την μεταφυσικη σου εμπειρια με χριστιανικους ορουςήμουν μέσα στο θρεντ του θεσσαλού μόλις σβήστηκε....
η εμπειρία που βίωσα δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας μου, τολμώ να πω ότι πήγα και γύρισα....
πού...?
........
απλώς να σας ενημερώσω ότι εκεί που πάνε τα σβησμένα θρεντ δεν υπάρχει τίποτε άλλο...
μόνο βάρος![]()
ο πηγασιος που θα ερθει αυριο θα μας αναλυσει την μεταφυσικη σου εμπειρια με χριστιανικους ορους
Tα φασιστακια διαγρεψαν και τα ωραια και επικαιρα σχολια μας στο θεμα της Μπαστας! ΝΤΡΟΠΗ.
Στα αρχιδια μας μονο μπαροςρε μλκς το εχουν καψει οι αλλοικαθε μερα μπουρδελοτσαρκα πανε
με βροχη κρυο μερα νυχτα
α δε πανε καλα λεμε
![]()
ρε μλκς δε κανονιζουμε να πηγαινουμε και εμεις σουβλακοτσαρκεςΣτα αρχιδια μας μονο μπαρος![]()
![]()
![]()