baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.917
- Πόντοι
- 6.035
μλκ εχει παραγινει με τις τσατσαδες το κακο αμα μου κανει πεσιμο καμια καλη θα τη καρφωσογιατι ο λιλας δεν ειναι μαλακας, αλλα πουστης![]()
![]()
![]()
μλκ εχει παραγινει με τις τσατσαδες το κακο αμα μου κανει πεσιμο καμια καλη θα τη καρφωσογιατι ο λιλας δεν ειναι μαλακας, αλλα πουστης![]()
![]()
![]()
μαν σε χυνει ο γερονταςπαρτα στην μαπα παλιοκλωνε του γλιτσα![]()
![]()
![]()
να σαρεσαν η γριες κιολαςμλκ εχει παραγινει με τις τσατσαδες το κακο αμα μου κανει πεσιμο καμια καλη θα τη καρφωσο![]()
βαλε καμερα μαν αφου εισαι γυναικαρε μανια με τους κλωνους...γυναικα ειμαι βρε![]()
μα ρε μλκ να μη κωλοτριβονται οι πουτανες και να κωλοτριβονται οι τσατσαδεςνα σαρεσαν η γριες κιολας![]()
![]()
![]()
τον κραταει γερα ο ατλαντας..... ;)γλιτσα θα πεσει ο σερβερ με τους κλωνους σου ρε μλκα
βαλε καμερα μαν αφου εισαι γυναικα![]()
αλλιως παρτα στην μαπα ξανα παλιοκλωνε![]()
![]()
γλιτσα θα πεσει ο σερβερ με τους κλωνους σου ρε μλκα
τραβα ρε χωσου εκει περαμα ρε μλκ να μη κωλοτριβονται οι πουτανες και να κωλοτριβονται οι τσατσαδες![]()
τι ειναι αυτος νεος κλωνοςτον κραταει γερα ο ατλαντας..... ;)
τραβα ρε χωσου εκει περαμια τρυπα ειναι σιγα
θα πεθανει και θα κονομησεις περιουσιες![]()
![]()
γτ με περιμενεις να ερθω σπιτι σου?Akoμη εδω εισαι εσυ????![]()
Μαν εμενα μου κωλοτριβεται η τσατσα στη πρωινη βαρδια της φωκαιας 27 υπογειο.μα ρε μλκ να μη κωλοτριβονται οι πουτανες και να κωλοτριβονται οι τσατσαδες![]()
καλα μεινε φτωχομπινες να στα τρωνε οι πιτσιρικεςτι ειναι αυτος νεος κλωνος![]()
![]()
γτ με περιμενεις να ερθω σπιτι σου?![]()
μονο αν ειναι διπλοΣτο κρεβατι μου συγκεκριμενα.....![]()
Στο κρεβατι μου συγκεκριμενα.....![]()
παλι καλα που δε σου κωλοτριφτηκς αυτη με το παρκινσονΜαν εμενα μου κωλοτριβεται η τσατσα στη πρωινη βαρδια της φωκαιας 27 υπογειο.
ειναι μια ξανθια κοντουλα λεπτουλα γκιλφ,μια φορα την χουφτωσα ελαφρα στο κωλο![]()
καλυτερα ετσι θ το ευχαριστηθω τουλαχιστονκαλα μεινε φτωχομπινες να στα τρωνε οι πιτσιρικες![]()
μονο αν ειναι διπλο
τι εγινε ανεβηκε η διαθεση ?![]()
τεμπελιαζει τυπε αντι να με προσεχει εκεινη την προσεχω εγω >Για να σου δωσει νερο φανταζομαι ε???.....Διπλα ειναι η βρυση ρε![]()
μαν τι θυμηθηκα τωρα;;;;;;μονο αν ειναι διπλο
τι εγινε ανεβηκε η διαθεση ?![]()