pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
πιστολέρο Νο1 ΣΑΡΜΟΥΤ![]()
πιστολέρο Νο1 ΣΑΡΜΟΥΤ![]()
ελα ρε παιχτηγεια σου αγαπημενε μου φιλε!!!
Οντως ρε,ειπα να βγω το απογευμα μια βολτα,γαμηθηκε ο Διαςπωπω βαρεμαρα
μας γαμησε η κωλοβροχη
ρε μαλακοβιολη που εγραψα φευγω ?ρε πανηλιθιε παλι τα ιδια? φευγω/ξαναρθα/φευγω/ξαναρθα![]()
γίνεται να λουστείς αύριο το πρωί στις 8.30 μέχρι να πάω στην δουλειάΟντως ρε,ειπα να βγω το απογευμα μια βολτα,γαμηθηκε ο Διας
Τωρα που λουστηκα σταματησε![]()
Μαν αυριο εχει τρενο απο το τις 10 μεχρι τις 5 ,το νου σουγίνεται να λουστείς αύριο το πρωί στις 8.30 μέχρι να πάω στην δουλειά![]()
με γάμησεςΜαν αυριο εχει τρενο απο το τις 10 μεχρι τις 5 ,το νου σου![]()
ρε μαλακοβιολη που εγραψα φευγω ?
συρε και στραπονιασου βρε κλασσομπανιερα ξεχαρβαλωμενη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
που εγραψε λεει. αει εξαφανισου στον υπονομο μαλακα νοητικα καθυστερημενε. εκνευριζομαι να βλεπω μογγολους.
Παααααααλι ?με γάμησεςκάτσε να τσεκάρω
![]()
Στασεις εργασιας εχουν τα μμμ,κοινως θα γινετε χαμος στα λεωφορεια ,οταν σταματηση τρενο,μετρο.Τα λεωφορια θα ειναι μεχρι τις 9 το βραδυ.. ;)με γάμησεςκάτσε να τσεκάρω
![]()
Εγω παντως διασκεδαζω με κατι μαλακες σαν του λογου σουπου εγραψε λεει. αει εξαφανισου στον υπονομο μαλακα νοητικα καθυστερημενε. εκνευριζομαι να βλεπω μογγολους.
Εγω παντως διασκεδαζω με κατι μαλακες σαν του λογου σου
ειδικα οταν γινονται και δυο φορες κλασομπανιερες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρε φορα κι ελα με την οπισθενκαλα θα σε φτιαξω εγω.
Μαν ,να σε ρωτησω απο περιεργια.Εσενα σου παρουσιαζεται το αβαταρ που εχεις βαλει ή βλεπεις και συ το βατραχο μεσα στο παγοκαλα θα σε φτιαξω εγω.
Παρε φορα κι ελα με την οπισθεν![]()
μα αφου βατραχος ειναι ο ιδιος !!!!!!!Μαν ,να σε ρωτησω απο περιεργια.Εσενα σου παρουσιαζεται το αβαταρ που εχεις βαλει ή βλεπεις και συ το βατραχο μεσα στο παγο![]()
Μαν ,να σε ρωτησω απο περιεργια.Εσενα σου παρουσιαζεται το αβαταρ που εχεις βαλει ή βλεπεις και συ το βατραχο μεσα στο παγο![]()
αμα εδειχνες λιγο μπουτακι ομωςΦτου ρε γαμωτο....
Δεν ανεβαινει και η τηλεθεαση ....
12 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γινε λιγο ανδρας μωρη μαλακοβιολα Εκτορια.... σε πηρανε πρεφα ολοι πια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()