neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εσυ θα τα παρεις χωρις να διαβασεις![]()
του δημητρακη θα παρεις εσυΤο θεμα ειναι ποιανου θα παρω....Ξερεις εσυ....![]()
τα δικα μου βεβαιαωςΤο θεμα ειναι ποιανου θα παρω....Ξερεις εσυ....![]()
γραψε ρε μαλεα και μια λεξη σωστα......απο την βιασυνη να της τα δωσεις τα σκατωσες παλιτα δικα μου βεβαιαως![]()
>Αργει ακομη η στιγμη αυτη,......![]()
ειμαι πολυασχολοσ γι'αυτογραψε ρε μαλεα και μια λεξη σωστα......απο την βιασυνη να της τα δωσεις τα σκατωσες παλι![]()
![]()
ειπαμε οτι ο δημητρακης θα της τα δωσει στο στομαγραψε ρε μαλεα και μια λεξη σωστα......απο την βιασυνη να της τα δωσεις τα σκατωσες παλι![]()
![]()
ειπαμε οτι ο δημητρακης θα της τα δωσει στο στομα![]()
ευχαριστωΠωωωω εισαι πολυ αηδιαστικος μικρε.....
ναι μωρη γιατι το πιθηκι σου ειναι καλυτεροΠωωωω εισαι πολυ αηδιαστικος μικρε.....
το φενγκ χουι ειναι.....>ειμαι πολυασχολοσ γι'αυτο
ρε μλκ εβαλα μαυρο πληκτρολογιο και απο τοτε τα κανω ολα σκατα δε ξερω γιατι λες να ειναι το φενγκ σουι
![]()
ρε μαλακα γουλφακη δεν ξερω αν στο εχει πει αλλος μαν αλλα εισαι πολυ αηδιαστικος ωρες ωρεςειπαμε οτι ο δημητρακης θα της τα δωσει στο στομα![]()
ναι μωρη γιατι το πιθηκι σου ειναι καλυτερο![]()
τωρα αν μπει και σου βαλει λιγο χερακι θα φταει?E kala...Den sygkrinetai....Βασικα ολοι ειναι καλυτεροι απο τον πορνομεταναστομαλακα......![]()
![]()
![]()
συνεχεια για αυτον λεςE kala...Den sygkrinetai....Βασικα ολοι ειναι καλυτεροι απο τον πορνομεταναστομαλακα......![]()
![]()
![]()
αργω να τον αρχισω στα μπινελικια οπως εκεινο το βραδυ που γαμησα το θρεντ του.....θυμαστε φυσικα ε;τωρα αν μπει και σου βαλει λιγο χερακι θα φταει?![]()
καποιος ελεγε οτι στα σοου που κανει τον παιρνει και λιγοτωρα αν μπει και σου βαλει λιγο χερακι θα φταει?![]()