Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Οικοδομος ειναι ?
οχι δε ξερω , χθες παντως μου ειπε οτι πηγε για πιπα και στην αφιερωνει![]()
Παει κι αυτος.....Τον κατεστρεψαν οι υπολοιποι εδω μεσα......
Οικοδομος ειναι ?
οχι δε ξερω , χθες παντως μου ειπε οτι πηγε για πιπα και στην αφιερωνει![]()
γουλφακη λαλησες απο τα ανωτερα μαθηματικα ε;βλεπεις δυαδικα συστηματα και πινακες και στον υπνο σου ε;και γω δεν το πιστευα για το ρυθμακι αλλα...
γλιτσα οταν κατεβεις απο πανω ελα με την οπισθενγουλφακη λαλησες απο τα ανωτερα μαθηματικα ε;βλεπεις δυαδικα συστηματα και πινακες και στον υπνο σου ε;![]()
![]()
ΚαλοοοοοοοΔειτε λιγο εδω ρε σεις , σας βγαζει υποτιτλους ?
γιατι ρε μαν εχεις παρκινγκ να παρκαρω τα αρχιδια μου;γλιτσα οταν κατεβεις απο πανω ελα με την οπισθεν![]()
τωρα το ειδα μανΔειτε λιγο εδω ρε σεις , σας βγαζει υποτιτλους ?
τι γινεται σαρουλη καιρο εχουμε να σε δουμεΜου κάνατε μπάχαλο το άλλο thread και ήρθατε εδω ε?
Και εσυ τεκνο Βρουτε ταφ? (το αβαταρ σου όμως γαμει...)
Καλοοοοοοο![]()
![]()
Ναι ρε εχει υποτιτλους.
τωρα το ειδα μαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιζω σε διπλο ταμπλο εγωΜου κάνατε μπάχαλο το άλλο thread και ήρθατε εδω ε?
Και εσυ τεκνο Βρουτε ταφ? (το αβαταρ σου όμως γαμει...)
τι γινεται σαρουλη καιρο εχουμε να σε δουμεβαλε λιγο και τον σιλβα μεσα
![]()
μαν καιρο εχει να μπει ο στραπον σιλβατι γινεται σαρουλη καιρο εχουμε να σε δουμεβαλε λιγο και τον σιλβα μεσα
![]()
σας ελλειψα?
κατι κανατε στη σιλβα και δε ξαναμπαινει..
δικη σου δουλεια μου μυριζει ή του σφερδ μάλλον...
τα ραντεβου θανατου που τα δινει ο λακης να κανονισω και εγω κανα-δυο?
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/guns/shooting-guns.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Aρχοντα η τελευταια σου κριτικη ηταν απιστευτη.
Πεθανα στο γελιο. :2funny:
Φιλικα.
Αλλους τους φτιαχνει αλλοι γελανε.
μλκ εχω καυλες σκεφτομαι να κατεβω μεταξι να παρω ενα ντουο με 20 ευρακιαμαν καιρο εχει να μπει ο στραπον σιλβα![]()
μαν καιρο εχει να μπει ο στραπον σιλβα![]()
Με 10 γιουρια ο γλιτσας γαμαει στην Λαρισα και τα υπολοιπα τα περνει πανσετες...μλκ εχω καυλες σκεφτομαι να κατεβω μεταξι να παρω ενα ντουο με 20 ευρακιααλλα βαριεμαι να κουνηθω
![]()
Μαν και εγω στην ιδια φαση ειμαι, ακριβως ομως!μλκ εχω καυλες σκεφτομαι να κατεβω μεταξι να παρω ενα ντουο με 20 ευρακιααλλα βαριεμαι να κουνηθω
![]()
μλκ εχω καυλες σκεφτομαι να κατεβω μεταξι να παρω ενα ντουο με 20 ευρακιααλλα βαριεμαι να κουνηθω
![]()
μαν στραπον στο μεταξι εχουν ή παιρνεις απο το σπιτι δικο σου;μλκ εχω καυλες σκεφτομαι να κατεβω μεταξι να παρω ενα ντουο με 20 ευρακιααλλα βαριεμαι να κουνηθω
![]()