gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μπαμπα μονο αν εχει βγει καμια με την χρυσα χρυσουλα γατουλα πως την λενε.με φτιαχνει η σκατοφατσα της.
![]()
μπαμπα μονο αν εχει βγει καμια με την χρυσα χρυσουλα γατουλα πως την λενε.με φτιαχνει η σκατοφατσα της.
![]()
ganglandγλιτση θελω να μου προτεινης τη καλυτερη κατα τη γνωμη σου τσοντα![]()
τι εννοεις ρε μαν; ολων των εποχων; ειναι πολλες απο laura angel ,maria belucci παλιες κλασικες ιταλικες που να θυμαμαι ονοματα....και πολλες απο wicked προ δεκαετιας με καλα σεναριαγλιτση θελω να μου προτεινης τη καλυτερη κατα τη γνωμη σου τσοντα![]()
τι σε βολευειτι εννοεις ρε μαν; ολων των εποχων; ειναι πολλες απο laura angel ,maria belucci παλιες κλασικες ιταλικες που να θυμαμαι ονοματα....και πολλες απο wicked προ δεκαετιας με καλα σεναρια
δεν μου αρεσει η ελια που εχει
τι εννοεις ρε μαν; ολων των εποχων; ειναι πολλες απο laura angel ,maria belucci παλιες κλασικες ιταλικες που να θυμαμαι ονοματα....και πολλες απο wicked προ δεκαετιας με καλα σεναρια
ρε μαν ειχα ολοκληρο μεγκαπακ και καπου το εχασα και δεν το βρισκω...θα το ανεβαζα να γινει χαμος....
καλα ρε μλκα και πως θα τις εβλεπες στο ερημικο νησιαν ηταν να παω σε ερημικο νησι προσωπικα αυτες θα επαιρνα μαζι μου παντως μπαρουλη
ελα διο πες και τη δικη σου καλυτερη τσοντα
δεν θα πας τσαρκα?ελα διο πες και τη δικη σου καλυτερη τσοντα![]()
Σχεδόν όλες οι ταινίες του Mario Salieriελα διο πες και τη δικη σου καλυτερη τσοντα![]()
πηγα το απογευμα ανγκαστηκα αλλα δυστυχως δε βρηκα τπτ αξιολογο :'(δεν θα πας τσαρκα?![]()
εισαι γιγανταςπηγα το απογευμα ανγκαστηκα αλλα δυστυχως δε βρηκα τπτ αξιολογο :'(
ασε που τις εχω γαμησει πλεον ολες![]()
μλκ τι με περασες εγω τα τιμημενα αρρωστακια τα εχω για τη πλακα μουεισαι γιγαντας![]()