TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
παρε τον σταματημπουρδελοτσαρκαμεταξι
![]()
![]()
![]()
![]()
παρε τον σταματημπουρδελοτσαρκαμεταξι
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα που σε χαλαει μωρη αρκουδαπαρε τον σταματηπου και καλα λεει στουντιομποι και ολο μεταξι παει
![]()
Αυτη λεω ;)Λες για την Άννα-Τζουλιάννα-Ιλόνα του Φ71 ή απλή συνωνυμία?
Κατι ακουσα..Χειμωνας ;)απο δευτερα ξαναχαλαει λεει![]()
![]()
ρε μαν ειμαι περιεργος για σιτυ τουρελα που σε χαλαει μωρη αρκουδααφου γουσταρεις κατα βαθος
![]()
μια δοκιμη δε θα σε χαλασει ετσι κια λλιως εσυ σκας συνεχεια κατοσταρικακια οποτε μικρη οικονομικη διαφορα περισοτερος χρονος διαλεξε μια να κανει εξτρα μπολςρε μαν ειμαι περιεργος για σιτυ τουρλες να φαω καμια φολα και να κλαιω τα λεφτα μου :'(
Αυτη λεω ;)Κατι ακουσα..Χειμωνας ;)
Γιατι το λες αυτο ;) ;) ;) ;);)<------------εχεις τικ?![]()
εχεις παει στο μπου που ειναι ιωνιας καθολου στον σταθμο αττικης?μια δοκιμη δε θα σε χαλασει ετσι κια λλιως εσυ σκας συνεχεια κατοσταρικακια οποτε μικρη οικονομικη διαφορα περισοτερος χρονος διαλεξε μια να κανει εξτρα μπολς![]()
Σε ενα στη Κασσανδρας(δες τα μπανερ δεξια).Δεν ξερω αν θα ειναι στο 71,απλα ειδα οτι ξαναεπιασε δουλεια σε στουντιοΣε ποιο στούντιο πήγε? Δηλ. δεν θα είναι πια στο Φ71Β?![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣε ενα στη Κασσανδρας(δες τα μπανερ δεξια).Δεν ξερω αν θα ειναι στο 71,απλα ειδα οτι ξαναεπιασε δουλεια σε στουντιο![]()
oxi oyte kan jerv poy einai,giati?εχεις παει στο μπου που ειναι ιωνιας καθολου στον σταθμο αττικης?![]()
ρε μλκ ηταν παλιο καποιο διαστημα εκει οι φωτο ειναι παλιες και την αδικουν κιολας δεν εχει βγει τοσο καλαΣε ενα στη Κασσανδρας(δες τα μπανερ δεξια).Δεν ξερω αν θα ειναι στο 71,απλα ειδα οτι ξαναεπιασε δουλεια σε στουντιο![]()
Δεν κανει τιποτα μαν ..Στο Κασσανδρας 4 ειναιΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Οντως την αδικουν οι φωτο.Δεν της πηγαινε και το μελαγχρινο μαλλι...oxi oyte kan jerv poy einai,giati?ρε μλκ ηταν παλιο καποιο διαστημα εκει οι φωτο ειναι παλιες και την αδικουν κιολας δεν εχει βγει τοσο καλα![]()
Θα βάλω το λαχανί σακάκι κ το εμπριμέ λουλουδάτο πουκαμισάκι μου κ θα πάω.Παπαζολακι δεν θα θα πας για καμακι σημερα;![]()
Τρεντυ μποιΘα βάλω το λαχανί σακάκι κ το εμπριμέ λουλουδάτο πουκαμισάκι μου κ θα πάω.
![]()
![]()
![]()