baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.043
- Πόντοι
- 6.035
μια φορα και ενα καιρο ηταν ενας σταμουλης ενας λουστρακος και ενας ταρτουφηςεγω δεν εχω κλωνους![]()

μια φορα και ενα καιρο ηταν ενας σταμουλης ενας λουστρακος και ενας ταρτουφηςεγω δεν εχω κλωνους![]()
εχει παρατηρηση οτι οι τιμημενοι εχουν τους πιο πολλους κλωνουσ?μια φορα και ενα καιρο ηταν ενας σταμουλης ενας λουστρακος και ενας ταρτουφης![]()
![]()
![]()
τι επαθες κοσμακο :'(σκατά μέρα σήμερα μου γαμήθηκε η ψυχολογία![]()
ωραιο καπελο εχει ο βαροςσκατά μέρα σήμερα μου γαμήθηκε η ψυχολογία![]()
με γαμήσανε μαν τα είδα όλατι επαθες κοσμακο :'(
τι ρε μλκ σε επιασε ελεγκτης στο λεωφορειομε γαμήσανε μαν τα είδα όλαρόμπα έγινα
![]()
Σε πιασανε στις αντρικες τουαλετες να τσιμπουκωνεις;με γαμήσανε μαν τα είδα όλαρόμπα έγινα
![]()
όχι μαν στην δουλειά αν και δεν έφταιγα σε κάτιτι ρε μλκ σε επιασε ελεγκτης στο λεωφορειο![]()
παμε τη δευτερα μαζι να τους γαμησουμεόχι μαν στην δουλειά αν και δεν έφταιγα σε κάτιγαμήθηκα όμως
![]()
γερό χαστούκι φίλε μπήκα σε διαδικασία αυτοκριτκήςπαμε τη δευτερα μαζι να τους γαμησουμεκανενας δε πειραζει αξιοτιμο μελος του σπαμοθρεντ
θα τους ξεκωλιασω ολους
![]()
κοσμα στα παπαρια σου ρεγερό χαστούκι φίλε μπήκα σε διαδικασία αυτοκριτκήςή που θα γαμηθώ τελείως ή που θα το βάλω πείσμα
![]()
:-* :-* :-*κοσμα στα παπαρια σου ρεεμεις γαμαμε δε παιζουμε αυτο να τους πεις
που χαθηκε ο φιλος μου ταρτουφακης
η γλυκια μου μυρτουλα
ο μικρος μου σταμουλης
ο στανη μαν γλιτσουλινος![]()
κοσμα στα παπαρια σου ρεεμεις γαμαμε δε παιζουμε αυτο να τους πεις
η γλυκια μου μυρτουλα
ο μικρος μου σταμουλης
η μυρτουλαποια ειναι αυτη ρε
σκεφτομουν κατικοσμα στα παπαρια σου ρεεμεις γαμαμε δε παιζουμε αυτο να τους πεις
η γλυκια μου μυρτουλα
ο μικρος μου σταμουλης
να μαι και παλι εδωη μυρτουλαμια μεγαλη θαυμαστρια μου
![]()