stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δωσε τα 20 στο σταματη να βαλει καρτα![]()
![]()
![]()
![]()
δεν φταιω εγω που εχουν καταργησει τα 1500 με ενα ευρω
δωσε τα 20 στο σταματη να βαλει καρτα![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιμηθηκε η παρεα;![]()
Ελα μαν,το πηδηξανε το νημα καποιοι
που ησουν τυπε?Ελα μαν,το πηδηξανε το νημα καποιοι![]()
μια που μου κολλαγε ελλεηνα σημερα το βραδυ,μιλουσα με κατι μωρα σε τσατ κτλπου ησουν τυπε?![]()
ναι αλλα εμεις καναμε νωντομητινγκ ;)μια που μου κολλαγε ελλεηνα σημερα το βραδυ,μιλουσα με κατι μωρα σε τσατ κτλ![]()
δεν με ενημερωσατε με πμ για τη νωντοτσαρκα >ναι αλλα εμεις καναμε νωντομητινγκ ;)
Γεια σου ρυθμοΤζο
δεν με ενημερωσατε με πμ για τη νωντοτσαρκα >Γεια σου ρυθμοΤζο
![]()
δεν ησουν μεσα το μεσημερι που τα λεγαμεδεν με ενημερωσατε με πμ για τη νωντοτσαρκα >Γεια σου ρυθμοΤζο
![]()
εχεις δικιο τυπε :-την επομενη φοραδεν με ενημερωσατε με πμ για τη νωντοτσαρκα >Γεια σου ρυθμοΤζο
![]()
δεν ησουν μεσα το μεσημερι που τα λεγαμε![]()
εχεις δικιο τυπε :-την επομενη φορα![]()
ανοιγω το μαγαζι για μεσημερι.....το μενου εχει λουτσο στην σχαρα,πατατοσαλατα με μαγιονεζα δικης μου παρασκευηςΔιό καλημέρα , ..ρε αδέλφι εγω ξερω όποιος ξυπνάει τα παιδιά ...φτιάχνει κ τα πρωϊνά !.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ανοιγω το μαγαζι για μεσημερι.....το μενου εχει λουτσο στην σχαρα,πατατοσαλατα με μαγιονεζα δικης μου παρασκευηςκαι λευκο κρασι απο την μονη του πηγασιου
Καποιος εδω μεσα είναι μανιοκαταθληπτικόςναι αγορινα μου πιες τον καπουτσο σου......και εναν και δυο καπουτσους να τους πινεις την μερα.....κανουν καλο στην επιδερμιδα
και στα λεπια κωλοψαρο......![]()