TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
μεταξι μαν 5 ευρω τι πολυτελείαςωραία σοκολάταπολυτελείας
ωραία ΠΟΡΝΗπολυτελείας
![]()

μεταξι μαν 5 ευρω τι πολυτελείαςωραία σοκολάταπολυτελείας
ωραία ΠΟΡΝΗπολυτελείας
![]()
είναι κολπατζού όμωςμεταξι μαν 5 ευρω τι πολυτελείας![]()
![]()
![]()
κι εμεις σ αγαπαμε ρε πορνη κι ας μην σε τιμησαμε ακομη.....σας αγαμαω ρε μουνια![]()
εισαι η αδυναμια μου εσυ θα εχεις ενα φρικι εμεις σ αγαπαμε ρε πορνη κι ας μην σε τιμησαμε ακομη.....![]()
θα φτιάξω κλώνο pistolaar και θα βάλω την φώτο σας μανκοσμα σου βρηκα αβαταρ καινουργιο![]()
Μωρη χλαπατσαμπράβο κοριτσάρες μου![]()
Δεν γνωρίζω αν θα τα βάλει στην παρούσα φάση σε επανάληψηκαι πως μπορω να δω τα προηγουμενα επεισοδια ρε![]()
όχι φίλε δεν το ήξεραΚοσμα,ξερεις οτι στο νομο Κοζανης,στη Φλωρινα και στ γυρο μερη,δεν χρησιμοποιουν πετρελαιο,αλλα υπαρχει η τηλεθερμανση ;![]()
Κοσμα,ξερεις οτι στο νομο Κοζανης,στη Φλωρινα και στ γυρο μερη,δεν χρησιμοποιουν πετρελαιο,αλλα υπαρχει η τηλεθερμανση ;![]()
Ειναι η Δεη πανω εκει,ξερεις λιγνιτης ..όχι φίλε δεν το ήξερα
αφού τους μολύνουν τον αέρα με μαλακίες μετά τους γλυκαίνουν με αρχιδιέςνα μου λείπει
![]()
ξέρω γι'αυτό σου λέω θάνατοςΕιναι η Δεη πανω εκει,ξερεις λιγνιτης ..![]()
Διο ειδες τα μπαλακια που εριξε ο Φανης στη Φενερ ; ;)Δεν γνωρίζω αν θα τα βάλει στην παρούσα φάση σε επανάληψη
οταν μαθω θα σου πω
δλδ θερμενονται με τηλεφωνικο σεξΚοσμα,ξερεις οτι στο νομο Κοζανης,στη Φλωρινα και στ γυρο μερη,δεν χρησιμοποιουν πετρελαιο,αλλα υπαρχει η τηλεθερμανση ;![]()
αντισταθμισμα μαν για τον καρκινο και τις πνευμονοπαθειες....Κοσμα,ξερεις οτι στο νομο Κοζανης,στη Φλωρινα και στ γυρο μερη,δεν χρησιμοποιουν πετρελαιο,αλλα υπαρχει η τηλεθερμανση ;![]()
καταλήξεις σε -αίνω πάντα με αι, εξαιρούνται τα μένω, δένω, πλένωδλδ θερμενονται με τηλεφωνικο σεξ![]()