TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
δεν θες να σε παω καροτσακιουστ πουσταρδελες του ελεους
δεν θες να σε παω καροτσακιουστ πουσταρδελες του ελεους
αμα ερθει αθηνα να την πατε γαμιωντας μεχρι τα κτελ μανΘα σε παμε γαμιοντας με τον Νεο,μην ερθεις αθηνα
ειχες καιρο να νιωσεις αντρας...καταλαβαινω...οκ μαν.....να σαι καλα να το ξανακανουμε....εκτονωνομαι......σε μιση ωρα σου στελνω και λινκ ;)
θες να σε χυσω?γουλφακη να παιξω λιγο με σενα μαν;
Αμα ειναι μπαζο ,θα τη αναλαβει ο Νεος.Εγω θα παω να ριξω τα σπορια στο Μεταξιαμα ερθει αθηνα να την πατε γαμιωντας μεχρι τα κτελ μαν
ουστ πουσταρδελες του ελεους
εσυ ουτε μεχρι εδω διπλα στη φυλης δε μπορεις να με παςδεν θες να σε παω καροτσακι
θα με αφησεις στην μεση του δρομου να βγαλω ολη την αγγαρεια ρε μαν τι ανθρωπος εισαιΑμα ειναι μπαζο ,θα τη αναλαβει ο Νεος.Εγω θα παω να ριξω τα σπορια στο Μεταξι
Βαλε επιτελους ενα αβαταρ να σε εκφραζει
να αυτο ας πουμε
Και γιατι οχι αυτο;Βαλε επιτελους ενα αβαταρ να σε εκφραζει
να αυτο ας πουμε
Βαλε επιτελους ενα αβαταρ να σε εκφραζει
να αυτο ας πουμε
τι λες μωρη ηλιθια που μου μοιαζει
Του ταιριαζειιιιι.....
Με τετοιουs λογαριασμουs περιμενεs κατι αλλο???
Περπαταμε και παραμιλαμε μαν
θα με αφησεις στην μεση του δρομου να βγαλω ολη την αγγαρεια ρε μαν τι ανθρωπος εισαι
Ή αυτό
Μαν εισαι για την βρωμικη δουλεια ειδικα αν εχει τριτο ποδιθα με αφησεις στην μεση του δρομου να βγαλω ολη την αγγαρεια ρε μαν τι ανθρωπος εισαι
Και γιατι οχι αυτο;
http://[URL unfurl="true"]www.tena.gr/Documents/1_Global_files_and_Com/2_Images/9_Products/P14%20TENA%20Lady%20Mini/2007/Tena-Lady-Mini-pb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τωρα πια δεν αισθανομαι κανενα baros ... την φοραω περπαταω και πεταω ( στον κουβα τα φραγκακια μου )
:D :D :D
Μαν εισαι για την βρωμικη δουλεια ειδικα αν εχει τριτο ποδι
αιμα τον παμετωρα πια δεν αισθανομαι κανενα baros ... την φοραω περπαταω και πεταω ( στον κουβα τα φραγκακια μου )