ghost rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παιρνω παρουσιες
εμπρος!![]()
Παρότι δρω παρασκηνιακα τον τελευταίο καιρο,δηλώνω πάντα παρών
παιρνω παρουσιες
εμπρος!![]()
Δεν λεω φυσικα εδω στο σπαμοθρεντ ,αλλα οταν μιλαμε με πμ κτλ.Δλδ αν τα λεγαμε ανοιχτα, θαμασταν καλυτεροι???
Δεν λεω φυσικα εδω στο σπαμοθρεντ ,αλλα οταν μιλαμε με πμ κτλ.
Η σε περιπτωση που κανονιστει κατι...Τεςπαντων ειναι μεγαλη κουβεντα![]()
Ε ναι σιγουρα..Για το δημοσιο σπαμοθρεντ ελεγα.......Παντωs και με τα πμ δεν γινεται στο τσακ-μπαμ....Θα πρεπει να υπαρχει γνωριμια για καιρο
Δεστο σαν μια προσπαθεια αυτοπροστασιαs......Τα κουριτσα εδω ειναι ματιαστερα.......Εχουν ενα ματι(συνηθωs το αριστερο) που ματιαζειΕ ναι σιγουρα..
Αλλα γενικα διαπιστωνω πολυ μυστικοπαθεια.. :-
Ε ναι σιγουρα..
Αλλα γενικα διαπιστωνω πολυ μυστικοπαθεια.. :-
Αμα θες ελα να δεις αν κρυβομαι ;)Και εισαι απο τους πρωτους σε αυτο..... ;)
Αμα θες ελα να δεις αν κρυβομαι ;)
Ναι φοβαμαι εσενα,γατακι..Εγω το δηλωσα οτι θα ρθω κ οτι θα βγω με καποια συγκεκριμενα ατομα....Εσυ κατι φοβασαι ομως........![]()
Δεν μπορει να γινει συγκρισηΕγω το δηλωσα οτι θα ρθω κ οτι θα βγω με καποια συγκεκριμενα ατομα....Εσυ κατι φοβασαι ομως........![]()
Εγω το δηλωσα οτι θα ρθω κ οτι θα βγω με καποια συγκεκριμενα ατομα....Εσυ κατι φοβασαι ομως........![]()
Θα σου πω την λογικη μου..Μπορει και να ειμαι λαθος..Οταν κανονιζεις να βγεις με ενα ατομο δεν μπορεις να πας εντελως στα τυφλα..Οταν μιλας καιρο με τον αλλο,εστω τα στοιχειωδη πρεπει να τα ξερεις πχ ονομα,ηλικια,μια φωτο..Να ξερεις με ποιον επικοινωνεις..Οχι οτι δεν μπορει ο αλλος να δωσει ψευτικα..Δεν μπορει να γινει συγκριση
Τι να φοβηθει κοτζαμαν αντραs???? Μην χασει την..... παρθενια του???
Αλλωστε ειστε σε διαφορετικεs πολειs
( city tour το λεμε )
γτ ρε τυπε αμα δεν το ξερεις θα παθεις τπτ?Θα σου πω την λογικη μου..Μπορει και να ειμαι λαθος..Οταν κανονιζεις να βγεις με ενα ατομο δεν μπορεις να πας εντελως στα τυφλα..Οταν μιλας καιρο με τον αλλο,εστω τα στοιχειωδη πρεπει να τα ξερεις πχ ονομα,ηλικια,μια φωτο..Να ξερεις με ποιον επικοινωνεις..Οχι οτι δεν μπορει ο αλλος να δωσει ψευτικα..
Θα σου πω την λογικη μου..Μπορει και να ειμαι λαθος..Οταν κανονιζεις να βγεις με ενα ατομο δεν μπορεις να πας εντελως στα τυφλα..Οταν μιλας καιρο με τον αλλο,εστω τα στοιχειωδη πρεπει να τα ξερεις πχ ονομα,ηλικια,μια φωτο..Να ξερεις με ποιον επικοινωνεις..Οχι οτι δεν μπορει ο αλλος να δωσει ψευτικα..
Kαταλαβα.......Στην καθαρευουσα λεγεται ο γυροs τηs Ακροπολεωs
και ....τρου τρουαρ στα μορτικα/καλλιτεχνικα