pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ρε μνι
Ρε μνι
Καλα τα μπουρδελα τα κοβω πιο πολυ για να αποκτησω κινητρο και να μουνταρω σε καμια ελλεηνιδαΕ ναι.....κι εγω το καταπολεμω τωρα , το μεγαλυτερο εξοδο...
Το τσιγαρο
Κατεβαινω Στουρναρη τωρα για το δευτερο....η θα το νικησω η θα το ξανακανω![]()
![]()
o pistolero κοβει το γαμησι για να αφοσιωθει σε αυτο που εχει ταλεντο..
στην μαλακια![]()
![]()
απορω πως θα τον αντεχουμε τωρα, οταν πηγαινε ηρεμουσε, τωρα που δεν θα πηγαινει καθολου θα βγαζει ολα τα απωθημενα εδω...![]()
παντως και εγω τα κανονικα μπουρδελα τα εχω βαρεθει ελεινα...![]()
Γαμιοντας θα σε παω μουνακι![]()
![]()
λοιπον μπαγλαμαδες καθιστε να σας δωσω οδηγιες για μεροκαματο στο στοιχημα
το πρωτο μεροκαματακι μου βγηκε εστω και δυσκολα με τη ρειτζερς
δε σας λεω τι αλλα εχω παιξει επειδη ειστε γκαντεμηδες
ξεκιναμε εχουμε 2 τηλεορασης μια παιζει νοβα και μια τηλε αστυ ακουγοντας τους μαλκες
παραλληλα διαβαζεις στο ιντερνετ και παρακολουθεις αγωνες βαζιντας στοιχηματα στην αρχη αλλα και κατα τη διαρκεια του αγωνα
ενα καλο στοιχημα ειναι το αποτελεσμα ημιχρονου και οβερ αντερ ημιχρονο
τωρα θα παρακολουθησω τα χανουμια και αναλιγος τι θα μου δειξουν θα πονταρο στο 10 λεπτο
μαρουλι σας παω ρε![]()
δεν λεω οτι δεν εχεις στοιχηματικες ικανοτητες..λοιπον μπαγλαμαδες καθιστε να σας δωσω οδηγιες για μεροκαματο στο στοιχημα
ξεκιναμε εχουμε 2 τηλεορασης μια παιζει νοβα και μια τηλε αστυ ακουγοντας τους μαλκες
παραλληλα διαβαζεις στο ιντερνετ και παρακολουθεις αγωνες βαζιντας στοιχηματα στην αρχη αλλα και κατα τη διαρκεια του αγωνα
τωρα θα παρακολουθησω τα χανουμια και αναλιγος τι θα μου δειξουν θα πονταρο στο 10 λεπτο
μαρουλι σας παω ρε![]()
Δηλαδη μοιραζουν χρημα αβερτα ?λοιπον μπαγλαμαδες καθιστε να σας δωσω οδηγιες για μεροκαματο στο στοιχημα
μαρουλι σας παω ρε![]()
o pistolero κοβει το γαμησι για να αφοσιωθει σε αυτο που εχει ταλεντο..
στην μαλακια![]()
![]()
απορω πως θα τον αντεχουμε τωρα, οταν πηγαινε ηρεμουσε, τωρα που δεν θα πηγαινει καθολου θα βγαζει ολα τα απωθημενα εδω...![]()
να κανουμε κανεναν ερανο μαν;τι προτεινεις;o pistolero κοβει το γαμησι για να αφοσιωθει σε αυτο που εχει ταλεντο..
στην μαλακια![]()
![]()