baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.057
- Πόντοι
- 6.035
βγαζω μεροκαματο στο στοιχημα τωραβαρε θα ρθεις λιοσιων![]()
βγαζω μεροκαματο στο στοιχημα τωραβαρε θα ρθεις λιοσιων![]()
βγαζω μεροκαματο στο στοιχημα τωραμετα εχουμε την θρυλαρα να δουμε
και το βραδυ θα βγω για καμακι με τον κοταρα
![]()
βγαζω μεροκαματο στο στοιχημα τωραμετα εχουμε την θρυλαρα να δουμε
![]()
εργαζεσαι σκληρα μαν....τι να λεμε;βγαζω μεροκαματο στο στοιχημα τωραμετα εχουμε την θρυλαρα να δουμε
![]()
βγηκα χθες με την βρωμερη τρισαθλια ελλεηνιδα που χα γνωρισει πριν καμια βδομαδα,αφου με πηρε αυτη τηλεφωνο και μου το προτεινετο βραδυ θα βγω για καμακι με τον κοταρα![]()
ριξε και ενα φαξ τωραΕφαγα του σκασμου
Αφου δεν γαμαω το εριξα στο φαι![]()
αντε γαμησου ρε
οντως ρε μανεργαζεσαι σκληρα μαν....τι να λεμε;![]()
λεει τπτ ρε μαν αν λεει στειλ'την σε μενα να της γαμησω το σουφριδιβγηκα χθες με την βρωμερη τρισαθλια ελλεηνιδα που χα γνωρισει πριν καμια βδομαδα,αφου με πηρε αυτη τηλεφωνο και μου το προτεινε
αποτελεσμα:χαμενες 5 ωρες,18 ευρω+αρκετη βενζινη,κακος υπνος,δε γαμησα και απειρα νευρα
ετυχε να χουμε κοινους γνωστους ,αλλιως μαλλον θα την ειχα μπινελικωσει ασχημα στο τελος
Καλα ρε μαν,5 ωρες και δεν της το σφυριξες;εστω μια πιπα στο αμαξι ,δεν το πηρε στο στομα;βγηκα χθες με την βρωμερη τρισαθλια ελλεηνιδα που χα γνωρισει πριν καμια βδομαδα,αφου με πηρε αυτη τηλεφωνο και μου το προτεινε
αποτελεσμα:χαμενες 5 ωρες,18 ευρω+αρκετη βενζινη,κακος υπνος,δε γαμησα και απειρα νευρα
ετυχε να χουμε κοινους γνωστους ,αλλιως μαλλον θα την ειχα μπινελικωσει ασχημα στο τελος
καλα απο το πρωτο ραντεβου θα γαμαγες;ουτε οι ρωσιδες δεν θα τα κανουν αυταβγηκα χθες με την βρωμερη τρισαθλια ελλεηνιδα που χα γνωρισει πριν καμια βδομαδα,αφου με πηρε αυτη τηλεφωνο και μου το προτεινε
τιποτα.Καλα ρε μαν,5 ωρες και δεν της το σφυριξες;εστω μια πια στο αμαξι δεν το πηρε;![]()
καλα απο το πρωτο ραντεβου θα γαμαγες;ουτε οι ρωσιδες δεν θα τα κανουν αυτα
Σε λιγο που θα φτιαξω καφε,θα στειλω ενα στον Ομπαμαριξε και ενα φαξ τωρα![]()
καλα απο το πρωτο ραντεβου θα γαμαγες;ουτε οι ρωσιδες δεν θα τα κανουν αυτα
Εφαγα του σκασμου
Αφου δεν γαμαω το εριξα στο φαι![]()
τιποτα.
καλα γεννητουρια ;)Σε λιγο που θα φτιαξω καφε,θα στειλω ενα στον Ομπαμα![]()
Οι ρωσιδες γαμιουνται,δεν παιζουν,γαμιουνται. ;)καλα απο το πρωτο ραντεβου θα γαμαγες;ουτε οι ρωσιδες δεν θα τα κανουν αυτα
Εκανα κατι τετραδυμα το πρωι,οποτε μαλλον θα περιοριστω σε ενα εφταμηνιτικοκαλα γεννητουρια ;)