pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Νομιζω οτι ειναι τυπικη διαδικασιαΩραια....Εσενα σε πεισαμε....Με κεινην αμφιβαλλω![]()
![]()
![]()
Νομιζω οτι ειναι τυπικη διαδικασιαΩραια....Εσενα σε πεισαμε....Με κεινην αμφιβαλλω![]()
![]()
![]()
η μιση δουλεια τελειωμενη ;)Ωραια....Εσενα σε πεισαμε....Με κεινην αμφιβαλλω![]()
![]()
![]()
βυζια εχει παντωςΟχι μωρε,απλα ειναι λιγο θεατρινος![]()
Ειμαι κοντα στο να πιστο οτι η Ρυθμ ειναι κοριτσακι![]()
Τον εστειλα Μπρατισλαβα,να ριξει αλατι για να λιωσουν τα χιονα και να στρωσει το σαιτπου ειναι η τσιγκολελετα?το παιζει ντιβα?
![]()
θα αγαπουλισει με καμια σλοβακα και το σαϊτ θα μεινει ετσι για κανα εξαμηνοΤον εστειλα Μπρατισλαβα,να ριξει αλατι για να λιωσουν τα χιονα και να στρωσει το σαιτ![]()
Κατι ξερεις εσυ..βυζια εχει παντως
![]()
βλεπω ταινια..που ειναι η τσιγκολελετα?το παιζει ντιβα?
![]()
εμεις ειμαστε νωντοτυποι, πιστοι ιπποτες της νωντοσυνηςβλεπω ταινια..
η εκδικηση του νωντα
το σεναριο εχει να κανει με εναν πολεμαρχο θεο ιδιοκτητη της νωντοcia που πρεπει να εκδικθει καποια αρωστακια που προσπαθουν να του φανε την αρχηγια στην νωντοcia, παραδειγμα πιστολερο,μεμοσαν κλπ...
εχει και σκηνες αγριου σεξ στο τελος..
οποτε..![]()
γιατι ο σταματης πουλησε το αλατι που του εδωσε ο πιστολιας και πηρε σοκολατακια για μια σλοβακα που αγαπουλιζει[size=50pt]ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ?[/size]
[size=50pt]ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ?[/size]
προς απαντες γνωστες το προβλημα που εχω κατεβαζοντας ταινιες και δεν μου τις δειχνει μου βγαζει αυτο το σφαλμα
Το C:UserskostasDownloadsERASITEX-13.avi.part δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του πηγαίου αρχείου.
Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος σας.
το σφαλμα αυτο μου το εβγαλε και σε δευτερη ταινια και δεν μπορει να γινει προβολη να σημειωσω οτι και στις 3 περιπτωσης του ιδιου σφαλματος ειχα αφησει το πισι ανοιχτο το βραδυ και ειχε γυρισει σε αναμονη συστηματος δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα αλλες ταινιες που εχω κατεβασει ενω ηταν σε κανονικη λειτουργια το πισι τις κατεβασε κανονικα
βοηθατε ρε δε μπορω να δω καινιουριες τσοντες![]()
καλημερα ρε γουλφακι τι κανεις;καλημερες
πρωινο λεβελ 0%
μαλακια λεβελ 0%![]()
καλημερα γλιτσακικαλημερα ρε γουλφακι τι κανεις;![]()