life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ταπερ σε μεγεθοs δεξαμενηs???? Να ερθει με το βανθα φερει ταπερ με κεφτεδες απο το σπιτι![]()
Ταπερ σε μεγεθοs δεξαμενηs???? Να ερθει με το βανθα φερει ταπερ με κεφτεδες απο το σπιτι![]()
δε πιστευω να θες και συ κερασμα
με εχεις παρεξηγηση ρεΕσύ το μόνο που παίζει να με κεράσεις είναι πούτσα ή ξύλο,οπότε όχι φχαριστώ.
Σε ξέρω καλά ρε,δεν μπορείς να με ξεγελάσεις κ να τις φάω ή να τον φάω.![]()
Ζιγκολό θα δουλέψω ρε,αυτές θα τα πληρώσουν όλα.![]()
Φίλε αυτός είναι ο μελλοντικός τιμοκατάλογος στον πληρωμένο έρωτα στην Ελλάδα της κρίσης.Βγαλε τιμολογιο παροχηs υπηρεσιων......Ενα πηδημα=δωρεαν πιτσα, δυο πηδηματα=σουβλακι, 3=γιαουρτλου κεμπαμπ 4=εξοχικο και απο 5 και πανω=αρνι στη σουβλα
Παρ ολα αυτα....υπαρχει μια παγιδα στο ολο θεμαΦίλε αυτός είναι ο μελλοντικός τιμοκατάλογος στον πληρωμένο έρωτα στην Ελλάδα της κρίσης.
Όποιος/α έχει να φάει κ να ταϊσεί θα πηδάει κιόλας,οι άλλοι/ες κ θα πεινάνε κ δεν θα πηδάνε.....
Παρ ολα αυτα....υπαρχει μια παγιδα στο ολο θεμα
Βλεπειs την Ρυθμ που κρυφογελαει????
Θελει να δοκιμασει το στραπ ον .....λεει....σ αυτον που θα τον κερασει πιτσα.......Φυλαξου !!!!!!
Αν πεινάσω θα κάτσω κ να τον φάω για να φάω,τί να κάνω;;;Παρ ολα αυτα....υπαρχει μια παγιδα στο ολο θεμα
Βλεπειs την Ρυθμ που κρυφογελαει????
Θελει να δοκιμασει το στραπ ον .....λεει....σ αυτον που θα τον κερασει πιτσα.......Φυλαξου !!!!!!
Ρε κοριτσι ......συμποναω το φιλαρακι μουΒρε μην λες πολλα.....![]()
αλλα τον τρως δοκιμαστικα για την δυσκολη εκεινη ωραΑν πεινάσω θα κάτσω κ να τον φάω για να φάω,τί να κάνω;;;
Προς το παρόν δεν πεινάω.....
Aλάργα λέμε.Ρε κοριτσι ......συμποναω το φιλαρακι μου
Να τον αφησω γυμνοστα στραπονιαστιs πιτσεs??? Δεν κανει![]()
Και αν δεν έρθει,θα τον φάω τζάμπα;;;;αλλα τον τρως δοκιμαστικα για την δυσκολη εκεινη ωρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αν δεν έρθει θα τον φάω τζάμπα;;;;
Εσύ που ξέρεις,θέλει προπόνηση το θέμα;;;![]()
σκασε.........ηλιθια........Και αν δεν έρθει,θα τον φάω τζάμπα;;;;
Εσύ που ξέρεις,θέλει προπόνηση το θέμα;;;![]()
καλη ιδεα τζουνιορθα δουλεψουμε κανα αρωστακι, πχ μεμοσαν,πιστολερο,μπαρος και αυτο ειναι ολο![]()
τον μπαρο δουλεψε το παιζει πολυ ντιβα τελευταιαπηγα ελιωσα δυο ωρες στο γυμναστηριο , εφυγαν ολα τα νευρα μου και ηρθα...
θα δουλεψουμε κανα αρωστακι, πχ μεμοσαν,πιστολερο,μπαρος και αυτο ειναι ολο![]()