Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Σιγα μην ανεβασεις μωρη κοτα.
Μονο με pm τις στελνεις...
:o :o :o :o
γι αυτο το ποστ να ξέρεις οτι σ αγαπω!
Σιγα μην ανεβασεις μωρη κοτα.
Μονο με pm τις στελνεις...
Φαινεται ο παπαζολης, εχει γινει ιμπρεσαριος
![]()
βασικα πουσταρα εγινεΚομπρεσέριος έχει γίνει,αλλά ας μην ασχοληθούμε παραπάνω...
πουθενα ρε μαν....τι να κατεβασεις;τραβα δες τα αν και το πρωτο ειναι μια μαλακια και μισηεγω δε ξερω ρεολο στην απ'εξω με εχεται
ρε συ που θα βρω να κατεβασω το λαρσα και τη νησο 2 ξερεις![]()
ρε θα σας λαÏ�ιÏ�Ï�α εμÏ�ιÏ�Ï�εÏ�Ï�ικοπουθενα ρε μαν....τι να κατεβασεις;τραβα δες τα αν και το πρωτο ειναι μια μαλακια και μιση
σαν υποψηφιος μοντ βλεπεις κανω και μεταφορα θεματων βαρουλη![]()
αδερφε αν μπει η ακριτα εδω μεσα εχει να γραψει σηριαλ για 5 χρονια
ασε που και τι δεν εχει εδω μεσα σασπενς ιντριγκες καρφωματα τσακωμους τα παντα ολα![]()
μονο γαμησια μεταξυ των μελων δεν εχει γαμω την πανακολλα μου μεσα....ρυθμ ποτε θα κανουμε κανα σαιμπερ σεξ ή τηλεφωνικο εστω;ποτε εισαι ευκαιρη;εχω καυλεςΚαριολακια....![]()
![]()
![]()
μονο γαμησια μεταξυ των μελων δεν εχει γαμω την πανακολλα μου μεσα....ρυθμ ποτε θα κανουμε κανα σαιμπερ σεξ ή τηλεφωνικο εστω;ποτε εισαι ευκαιρη;εχω καυλες![]()
![]()
![]()
και ποιος ειπε οτι δεν εχει γαμησιαμονο γαμησια μεταξυ των μελων δεν εχει γαμω την πανακολλα μου μεσα....ρυθμ ποτε θα κανουμε κανα σαιμπερ σεξ ή τηλεφωνικο εστω;ποτε εισαι ευκαιρη;εχω καυλες![]()
![]()
![]()
ok κανονικο.....παρασκευη μπορεις;Και γω εχω αλλα σαιμπερ κ τηλεφωνικο δεν κανω...Μονο κανονικο.....![]()
ναι ξεχασα.... που πηδαει το αλογο τον δεληολανη......και ποιος ειπε οτι δεν εχει γαμησιαρε λεμε τα παντα ολα εχει το σαιτ
![]()
μεσημεριΤι ωρα....
επειδη δε μπορω να σου κανω παραθεση σε αλλο θρεντναι ξεχασα.... που πηδαει το αλογο τον δεληολανη......![]()
![]()
ε αγαμησ μονη σΕχω μασαζ το μεσημερι....![]()
να ανοιξω μασαζερι;Κλείστο γλίτσα, το μαγαζί δεν εχει πια πέραση
ε αγαμησ μονη σποτε μπορεις μαρη;