διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
αποχωρησε απο το σαιτ.....κραταει μονο το θρεντ με τις τσοντες......
αποχωρησε απο το σαιτ.....κραταει μονο το θρεντ με τις τσοντες......
εκαψες πολλα εγκεφαλικα κυταρα για να το πεις αυτο ?Οντως βρεθηκαν Του ελεγε ο Λιλας ποσο του εχει λειψει που τον βολευες (τον λιλα)
και παλι να σαι καλα μαν....ευχαριστω για την υποστηρικτικη διευκρινιση.....τον Τζο εννοουσα μαν
αν δεν υπάρχει κριτική στην τσόντα το παλούκι του λούκι λούκ που θες να υπάρχει στο οσα παίρνει ο άνεμος
Δεν εχεις ακουσει οτι η αγαμια χτυπαει στον εγκεφαλο ;εκαψες πολλα εγκεφαλικα κυταρα για να το πεις αυτο ?
Ψιτ αγαπουλα, πες στον ξαδελφο, οτι μου εταξε κατι και το περιμενω....αποχωρησε απο το σαιτ.....κραταει μονο το θρεντ με τις τσοντες......
οχιΔεν εχεις ακουσει οτι η αγαμια χτυπαει στον εγκεφαλο ;
κανε μια υπενθυμιση να δει τι θα κανει τωρα που εχει αδειαΨιτ αγαπουλα, πες στον ξαδελφο, οτι μου εταξε κατι και το περιμενω....
μεχρι να γνωρισω τον μεμοσαν πιστευα πως ηταν αστικος μυθος μαν.....busted πια.....Δεν εχεις ακουσει οτι η αγαμια χτυπαει στον εγκεφαλο ;
μαθαμε και το bustedμεχρι να γνωρισω τον μεμοσαν πιστευα πως ηταν αστικος μυθος μαν.....busted πια.....
Εδω και 2 μερες λειπει ο Μεμοςμεχρι να γνωρισω τον μεμοσαν πιστευα πως ηταν αστικος μυθος μαν.....busted πια.....
Εδω και 2 μερες λειπει ο Μεμος
Τον μαρκαλαει ο Νωντας
συνελθε μπρο συνελθε
να σαι καλα μαν.....η μορφωση δεν κρυβεταιμαθαμε και το busted
η αληθεια ειναι οτι κατι εχω τελευταιασυνελθε μπρο συνελθε
μην λες τετοια θα σε περασουν για τσαμπατζη :-Λοιπον......3 Γιαννεs κι εναs Γιαννηs για σημερα....Μεχρι αυριο θα τρωμε
Ναι αλλα μεχρι αυριο θα παιρνεις δωραΛοιπον......3 Γιαννεs κι εναs Γιαννηs για σημερα....Μεχρι αυριο θα τρωμε
Ηδη τα εχω παρει.....Ξηλωθηκα κανονικα...Σε λιγο θα αξουρισω το πανω κεφαλι......το κατω καθε μερα.....και θα αριβαρω μετα Βαιων και ΚυκλαδωνΝαι αλλα μεχρι αυριο θα παιρνεις δωρα