Μολις απερριψα μια προσκληση για σαιμπερ σεξ
ασταδιάλα μου στάθηκε η μερέντα (κανονική ε!)
Μολις απερριψα μια προσκληση για σαιμπερ σεξ
παπαζολακι σε ψηφισα για προεδρα μπουρδελοκαταστασης σαλονικαΤί,σκατά;;;
Κατάλαβα,δεν μπαίνω,θα ενεργοποιήσω κάποιον κλώνο.
Έγινε....έφυγα.παπαζολακι σε ψηφισα για προεδρα μπουρδελοκαταστασης σαλονικα
τραβα με τους κλωνους σου να παρεις την πρωτια
Έγινε....έφυγα.
Σοβαρα ρε,δεν μου λεει κατι το σαιμπερ σεξ..Αν δε γαμισω κανονικα δεν ησυχαζωασταδιάλα μου στάθηκε η μερέντα (κανονική ε!)
Aκόμα εδω είσαι βρε χαιβάνιNα μπω στο προφιλ μου ή θα ξεράσω,τί έχει βάλει η μαλάκω η βίλμα;;;;
Έγινε....έφυγα.
Χ-PZ Θαναι μαλλον το pz89 μοντελο 2012 ε???
Mπα είναι παμπάλαιο μοντέλοΧ-PZ Θαναι μαλλον το pz89 μοντελο 2012 ε???
Καποτε, μια μου ζητησε να βγω on kamera...συνηθισμενο θα πειs.....το κουφο ειναι η ωρα.....04.00 το πρωι τηs Κυριακηs...χωριs να μου πει το λογοΣοβαρα ρε,δεν μου λεει κατι το σαιμπερ σεξ..Αν δε γαμισω κανονικα δεν ησυχαζω
Mπα είναι παμπάλαιο μοντέλο
http://[URL unfurl="true"]www.friedmanarchives.com/National%20Parks/images/Old%20Car%208x12%20300%20dpi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ουτε για αποσυρση δλδ ε????...Ειναι και το τεκμηριο στη μεση
Μια και δυο φορες.Επιβεβαιομενες γυναικες,βλεπω φωτο Το μονο που θα με κανει ειναι να καβλωσω και μετα να ψαχνω μπουρδελο ανοιχτωΚαποτε, μια μου ζητησε να βγω on kamera...συνηθισμενο θα πειs.....το κουφο ειναι η ωρα.....04.00 το πρωι τηs Κυριακηs...χωριs να μου πει το λογο
Μια και δυο φορες.Επιβεβαιομενες γυναικες,βλεπω φωτο Το μονο που θα με κανει ειναι να καβλωσω και μετα να ψαχνω μπουρδελο ανοιχτω
8-2 σου μένουν άλλοι 6παπαζολ ρε,θεός.
θεα θεα......παπαζολ ρε,θεα.
μάλλον τις ρίχνεις με την ορθρογραφία σουΜια και δυο φορες.Επιβεβαιομενες γυναικες,βλεπω φωτο Το μονο που θα με κανει ειναι να καβλωσω και μετα να ψαχνω μπουρδελο ανοιχτω
εισαι θεα αγαπη μου! :-*παπαζολ ρε,θεός.