διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
θυμάσαι το αμνεζια;γιατι ρε?![]()
θυμάσαι το αμνεζια;γιατι ρε?![]()
αλλαξε παλαμη μανΠρώτα εμείς Σόλουνκαι μετά εσείς Αθήνα
δεν θα μας φατέ τις γυναίκες μας αχόρταγοι-πλεονέκτες...
![]()
σκασε.......ηλιθια........Πρώτα εμείς Σόλουνκαι μετά εσείς Αθήνα
δεν θα μας φατέ τις γυναίκες μας αχόρταγοι-πλεονέκτες...
![]()
Θα το μαθεις πρωτος..... ;)
Πες τα ντε,έχει πιαστεί ο δείκτης μου.....Σιγα σιγα τα ποστ..το παπαζολακι 5 φορες παταει αποστολη![]()
χαχα τι εγινε τελικα δε πηγατε ?θυμάσαι το αμνεζια;![]()
Άντε στις τρανς σου εσύ.σκασε.......ηλιθια........![]()
Καλα δεν το εχεις ρυθμησει να μην σε κοβει οταν στελνεις;Πες τα ντε,έχει πιαστεί ο δείκτης μου.....![]()
![]()
δεν μου λες ρε λαστ εσυ που είσαι σοβαρός άνθρωπος, για πες μου τον ξεσκονίζει τον κουραμπιέ τελικά ο μικρός και άμυαλoς φίλος μας;σκασε.......ηλιθια........![]()
Για πες....Καλα δεν το εχεις ρυθμησει να μην σε κοβει οταν στελνεις;![]()
ναι,μαλλον...δεν μου λες ρε λαστ εσυ που είσαι σοβαρός άνθρωπος, για πες μου τον ξεσκονίζει τον κουραμπιέ τελικά ο μικρός και άμυαλoς φίλος μας;
δεν μου λες ρε λαστ εσυ που είσαι σοβαρός άνθρωπος, για πες μου τον ξεσκονίζει τον κουραμπιέ τελικά ο μικρός και άμυαλoς φίλος μας;
Μόνο εγω ο μαλάκας πήγα και τα άλλα τα ρεμάλια χεστήκανε απο τον φόβο τους και δεν ήρθανεχαχα τι εγινε τελικα δε πηγατε ?
Πας ρυθμιση εμφανισης και καπου εκει γραφει να μην εμφανιζεται νεα απαντηση κτλ κτλ κται τετοιο,κλικαρε το κουτακιΓια πες....![]()
![]()
![]()
Μια ''σοβαρή'' απάντηση από έναν ''σοβαρό'' άνθρωπο.ναι,μαλλον...
Γαμάτο....Πας ρυθμιση εμφανισης και καπου εκει γραφει να μην εμφανιζεται νεα απαντηση κτλ κτλ κται τετοιο,κλικαρε το κουτακι![]()
Αφου το ξερες ρε,ποσταρεις γρηγοραΓαμάτο....![]()
![]()
Τώρα την γαμήσατε.![]()