pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Για να μην κουράζεσαι θες να σε δανείσω κανέναν δικό μου;;;θα μου μαθεις να φτιαχνω κλωνους![]()
![]()
![]()
Συντροφάκι είσαι τζάμπα θα το κάνω.
Για να μην κουράζεσαι θες να σε δανείσω κανέναν δικό μου;;;θα μου μαθεις να φτιαχνω κλωνους![]()
![]()
![]()
Ψιτ!!! λίγα τα λόγια σου για τον φίλο μου τον Μπαρόπουλο
Λοιπόν ο ταφτάρ έφυγε από την παρέα....άρα έριναλ=ταφτάρ....
Αποθεώστε με.![]()
![]()
![]()
Που εισαι καβλιαρηoυυυυυυυυυ συκια![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ζηλεψα τη δοξα του παπαζολακητυπε τι εμαθα εισαι δροσερος ?![]()
ειδες μια συκια σε εκανε να κανει τσισακια ομωςoυυυυυυυυυ συκια![]()
![]()
![]()
![]()
εμενα γιαυτο με συμπαθης![]()
![]()
Δεν αξιζει να χαιρόμαι δηλαδή λες;;;Κοιτα χαρα το μικρο.....
τι να κανω, πρεπει να παραδεχτω οτι εχω ξενοφοβειαναι ζηλεψα τη δοξα του παπαζολακηειδες μια συκια σε εκανε να κανει τσισακια ομως
![]()
Αντιθέτως τώρα είμαστε τρεις,ο κούκος κ κάτι κλώνοι εδώ μέσα.Καλά που είναι και οι κλώνοι αλλιώς θα είμασταν τρείς και ο κούκος εδω μεσα
στο παιδι θα αφησω το επιθετο μου και τα αστερια μου οταν πεθανω για να εχει κι αυτος ενα μελλον στο σαιτ πως ειχε ο γιωργος στην πολιτικη....ε σε σενα θα αφησω καμια ροζ βιλα.....χαχαχαχααχαχαχ αγαπηηηηηηη καλη χρονιααααα αλλα διαζυγιο δεν δωκω, λεει το παιδι οτι σκοπευεις να το αφηκεις στους πεντε δρομους και εμενα να με βγαλεις στο πεζοδρομιο![]()
Αυριο είσαι στην αναφοράδεν ηξερα οτι τα χετε.
σορρυ δικε μου!!!
να τα ακουν καποιοι εδω μεσα αυταεχεις πολλές χάρες εσυ, πρέπει να ειναι κανείς βλαξ για να μην σε συμπαθει:-*
Θυμηθηκα ενα μελος εδω μεσα Τρεις και ο κουκοτς λεγοτανεΚαλά που είναι και οι κλώνοι αλλιώς θα είμασταν τρείς και ο κούκος εδω μεσα
στο παιδι θα αφησω το επιθετο μου και τα αστερια μου οταν πεθανω για να εχει κι αυτος ενα μελλον στο σαιτ πως ειχε ο γιωργος στην πολιτικη....ε σε σενα θα αφησω καμια ροζ βιλα.....
να τα ακουν καποιοι εδω μεσα αυτα![]()
καμια γκομενα να βαραει καλα με το μαστιγιο παιζει γιατι με τρωει η πλατη μου και ειναι και μεγαλη.
εσυ εχεις να φας κατι πουτσοσκμπιλα για να στρωσεις
Να ξέρεις κάτι φίλε(από εμπειρία η συμβουλή):ένας αλλοδαπός μόνος του δεν είναι ποτέ πολύ επικίνδυνος,στην χειρότερη να σου βγάλει ένα σουγιά κ να σου ζητήσει ό,τι έχεις.τι να κανω, πρεπει να παραδεχτω οτι εχω ξενοφοβεια![]()
![]()
![]()
παρτα![]()
![]()
![]()
![]()