neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οταν κανει λογκιν καυβλωνω αυτοματαΤι λεει Νεο,ειδες Ρυθμακι και μπηκες
οταν κανει λογκιν καυβλωνω αυτοματαΤι λεει Νεο,ειδες Ρυθμακι και μπηκες
η αληθεια οτι ενα χριστουγεννιατικο γαμησι θα της το εριχνα να παει καλα το νεο ετοςΤι λεει Νεο,ειδες Ρυθμακι και μπηκες
οταν κανει λογκιν καυβλωνω αυτοματα
μονο ?καθε φορα που στελενει πμ τραβαω και απο δυο
που να στειλει και πμ,θα μας καταχυσεις το σπαμοθρεντ και θα σφουγγαριζουμε
χρονια πολλα στον βασιλη τον ξαδερφο της ελενηςΧρονια πολλα και στους Βασιληδες
δεν ξερω φιλε....εγω εφαγα ηδη για βραδυ μακαρονια με τυρι τριμμενο και τωρα θα την πεσω για να βγω κατα τις 3 στα μπαρακια.....Αρχισε η μασα;
γλιτσα για ξηγησου λιγο στον ταρτουφη που το παιζει και εξυπνοςχρονια πολλα στον βασιλη τον ξαδερφο της ελενης
ε θα τον κι αυτον.....γλιτσα για ξηγησου λιγο στον ταρτουφη που το παιζει και εξυπνος
τι εκανα? :'( :'(γλιτσα για ξηγησου λιγο στον ταρτουφη που το παιζει και εξυπνος
τον εξυπνοτι εκανα? :'( :'(
τι εγινε δεν τελειωσες? :SΜολις εφαγα ρολο κοτοπουλο και μεζεδακια,βαρεσα και μια μαλακια αλλα δεν πετυχε
Καλο βραδυ μικρε σταματη,καλη χρονια ,καλα να περασειςμαγκες επειδη βγαινω και μαλλον θα μπω αυριο...
ευχομαι καλη χρονια σε ολους πρωτα απο ολα σε προσωπικο επιπεδο διοτη γενικα η ελλαδα παει κατα διαολου..
οποτε να ευχηθω στο καθενα οτι επιθυμει την νεα χρονια, υγεια, λεφτα και οτι αλλο θελετε στον καθε τομεα
taftar,baros,pistolero,memosan,lustforlife,life97,maik,papazol,lagonisian,axaxouxas,gl,δημήτρης,πουστικη κιθάρα,και οποιον αλλον ξεχασα
καλη χρονια
μονο εγω βαζω τον νονο μου εδω μεσα.....και εχω ανοσιατον εξυπνο
τον ακατανομαστο μπορει να τον βαζει μονο ο βαφτησιμιος του και μη με ρωτησεις ποιος ειναι ειναι ενας απο τους καλυτερους μας φιλους
χρονια πολλα αρχηγεμονο εγω βαζω τον νονο μου εδω μεσα.....και εχω ανοσια
χρονια πολλα σταμ,βαρουλη,τζο,πιστολια,νεε και κομη ταφτααρ.....χρονια πολλα και στον διο,τον λουστ,τον κοσμα,τον λουτσο,την βιλμα,την αντιγονη και αλλους που λειπουν