pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Για κλάσματα του δευτερολέπτου ψάρωσα ομολογώ.
Για κλάσματα του δευτερολέπτου ψάρωσα ομολογώ.
ρε δε ντρεπεσαι λιγο, ξεφωνημενη''Απόλυτος πουστης''.
Το άλλο κάνω πως δεν το διάβασα.
Καποιο αρρωστακι εχει αμολησει τον ιο της αγαπουλιασης για να εκδικηθει την απολυτη ομαδα του Νωντα
συναεκτζη σορυ αλλα την αλιντι την ειδα πρωτοςΤι να με στεναχωρει...και εσυ τι ζορι τραβας τι εκανα εγω με την αλιντι?Και σιγα που θα σου ζητησω με pm να μην ασχολησε μαζι μου..
Ρε σαλτα να κανεις τον αντρα σε κανεναν ΑΜΕΑ και ασε με εμενα στην ουρα της Αλιντι..οκ?
:oετσι εξηγειταιΚαποιο αρρωστακι εχει αμολησει τον ιο της αγαπουλιασης για να εκδικηθει την απολυτη ομαδα του Νωντα
Ήρθες δεύτερος μουρό μου,σε προλάβανε.ρε δε ντρεπεσαι λιγο, ξεφωνημενη
ποια βαλερια ρε μλκ:oετσι εξηγειται
βαλερια
Καποιοι ενοχλουνται με την απολυτη ομαδα και θελουν τη διασπαση της:oετσι εξηγειται
βαλερια
Τύπε υπάρχει κι άλλο ποστ πριν που θα γίνει αφορμή για ξύλο,είμαι σίγουρος ότι το παρατήρησες. ;)ξυλο
ξυλο
ε α γαμησου ρυθμακι......
στο χρωστουσα ακου να μου πεις να πα να γαμηθω εγω βασικα περιμενω τις διπλες απο τον σταμουλη
τυπε να εισαι σταντ μπαι να φτιαξεις τα αναλογα ποστερξυλο
ξυλο
μπραβοΓια κλάσματα του δευτερολέπτου καυλωσα το ομολογώ.
Τι να με στεναχωρει...και εσυ τι ζορι τραβας τι εκανα εγω με την αλιντι?Και σιγα που θα σου ζητησω με pm να μην ασχολησε μαζι μου..
Ρε σαλτα να κανεις τον αντρα σε κανεναν ΑΜΕΑ και ασε με εμενα στην ουρα της Αλιντι..οκ?
ναιποια βαλερια ρε μλκ
αγαπουλης και συ ρε
Τύπε υπάρχει κι άλλο ποστ πριν που θα γίνει αφορμή για ξύλο,είμαι σίγουρος ότι το παρατήρησες. ;)
μαρουλι θα σας παω ακομα και ο θεος νωντας αγαπουλης θα γινειΚαποιο αρρωστακι εχει αμολησει τον ιο της αγαπουλιασης για να εκδικηθει την απολυτη ομαδα του Νωντα
να σου σπασει η καποτα ρε και να κανεις πιθηκιαΘα γαμηθω πιθηκακι μου.....
ταρτουφη τι τον εκανες τον σταμουλημπραβο
ποια ειναι αυτη ρε τη ξερω
καλα ρε μαλακα βρωμουσα ερωτευτηκεςΚαποιοι ενοχλουνται με την απολυτη ομαδα και θελουν τη διασπαση της
Ελενακι φρομουασα
Τύπε υπάρχει κι άλλο ποστ πριν που θα γίνει αφορμή για ξύλο,είμαι σίγουρος ότι το παρατήρησες. ;)
Θα γαμηθω πιθηκακι μου.....
εμενα δε με εχει επηρρεασει, ειμαι στο αποστειρωμενο Νωντοεργαστηριο ελατε να σας ψεκασω Νωντοαντιβιωση να σας περασει πριν σοβαρεψει η καταστασηΚαποιο αρρωστακι εχει αμολησει τον ιο της αγαπουλιασης για να εκδικηθει την απολυτη ομαδα του Νωντα