memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αμα ειχες λεφτα τωρα εισαι απλα σκατοπουστας
αμα ειχες λεφτα τωρα εισαι απλα σκατοπουστας
Θα μπορούσε να ειναι οποιοδήποτε ελληνικό έντυπο.
Για να είμαστε σίγουροι ότι η τύπα που ποζάρει
δεν είναι από το ... τέξας ...
χρονια πολλαΦάε σκατά ρε.
Tι εγινε ρε παικτη??
ωχ αν ειχε πει ετσι ο αλτεκης ΕΙΔΙΚΑ τοτε μπορουμε να συμπερανουμε με ασφαλεια οτι και γω ημουν επιεικης. μιλαμε πλεον για καραμπολα στην autobahn
ρε θα ξερασω με την αγαπουλιαση σουΤο ελενακι 27 πανω Φωκαιας
Την ειχα δει τελευταια και νομιζα οτι ειχε παχυνει,αλλα σημερα στο σαλονι ηταν καβλα.Τελικα αν και μπαμπατσικια εχει σφυχτο σωμα ενω εκανε το λαθος να βαλει βυζι στην ηδη μεγαλη βυζαρα(ακομα εχει τα χανσαπλαστ στις ουλες).Αλλα εχει απιστευτα γλυκια φατσουλα
που τετοια τυχη ρε τυπεΘα μπορούσε να ειναι οποιοδήποτε ελληνικό έντυπο.
Για να είμαστε σίγουροι ότι η τύπα που ποζάρει
δεν είναι από το ... τέξας ...
ναι ειναι τουμπανο...αλλα νομιζω ειναι ερωτευμενη μαζι μου...Το ελενακι 27 πανω Φωκαιας
Την ειχα δει τελευταια και νομιζα οτι ειχε παχυνει,αλλα σημερα στο σαλονι ηταν καβλα.Τελικα αν και μπαμπατσικια εχει σφυχτο σωμα ενω εκανε το λαθος να βαλει βυζι στην ηδη μεγαλη βυζαρα(ακομα εχει τα χανσαπλαστ στις ουλες).Αλλα εχει απιστευτα γλυκια φατσουλα
ρε μαλακα,εξαρχεια δεν εχω πατησει ποτε στην ζωη μου.και οταν ακουω για πολιτικη,βγαζω σπυρακια.αλλα αν εισαι γαυρος,γαμιεσαι.ήθελα να ήξερα πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ακόμη
ένα γαμημένο σκουλίκι του συναφιού σου
[size=11pt](βόθρος των Εξαρχείων)[/size]
για να "την πει" σε έναν πολιτικό του εχθρό ...
Σε πόσο υψηλά επίπεδα [size=11pt]ανανδρίας, πουστιάς , ξεφτύλας, γελοιότητας [/size]
μπορεί να φτάσει.
Προφανώς δεν έχεις όρια ...
μαλακα κανονισε εσυ και ο πιστολιας αυριο πρεπει να συνενοηθουμε η παρασκευη ειναι κονταρε θα ξερασω με την αγαπουλιαση σου
ωραιο αβαταρ με γεια1
(η 3 έχει τα ρουθούνια που μου την σπάνε )
1
(η 3 έχει τα ρουθούνια που μου την σπάνε )
Αυτός είναι πούστρα του κερατά.
οκ θα στειλω τα πμ μουμαλακα κανονισε εσυ και ο πιστολιας αυριο πρεπει να συνενοηθουμε η παρασκευη ειναι κοντα