kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν μπορώ μαν έχω προ-χριστουγεννιάτικο τραπέζωμαti εγινε αδερφες ψυχες για καφε θα παμε στο μωλ τελικα η αρχιδια![]()

δεν μπορώ μαν έχω προ-χριστουγεννιάτικο τραπέζωμαti εγινε αδερφες ψυχες για καφε θα παμε στο μωλ τελικα η αρχιδια![]()
χρονια πολλα μπαρεti εγινε αδερφες ψυχες για καφε θα παμε στο μωλ τελικα η αρχιδια![]()
για αλλη μια φορα πεταχτηκες μωρη κοταδεν μπορώ μαν έχω προ-χριστουγεννιάτικο τραπέζωμα![]()
οχι θα σου δωσω γλυφιτζουριχρονια πολλα μπαρενα στα πω
και μην μου δωσεις παλι καραμελες ρε γυφτο ομως οπως περσι
![]()
καλα χριστουγεννα σε ολες σας κοριτσια.....και του χρονου διπλες....Ο χλεχλές ο γλίτσας το παίζει αφ'υψηλού ούτε ευχές δεν μας είπε το μουνί![]()
ε μη γραψεις τοτενεςελεγα να γραψω κριτικη αλλα βαριεμαι![]()
αντε και στα δικα σουκαλα χριστουγεννα σε ολες σας κοριτσια.....και του χρονου διπλες....![]()
καλα χριστουγεννα σε ολες σας κοριτσια.....και του χρονου διπλες....![]()
ξεχαστηκα και ποσταρα ως νιμερτις.....το σβηνω αμεσως μην το δει ο νωντας.....ε μη γραψεις τοτενεςπολυ σπαστικος ο ηλιος τουντει
αντε και στα δικα σου
![]()
Καλά Βουδούγεννα !
Για τους Βουδιστές !
Είθε το 2012 να βρεθεί το φάρμακο της φαλάκρας και να γίνει μακρυμάλλης ο καραφλούλης !
ζηλευεις τυπε που εχω επιτυχια στις γυναικες ολου του ηλικιακου φασματος 18-50;Καλά Βουδούγεννα !
Για τους Βουδιστές !
Είθε το 2012 να βρεθεί το φάρμακο της φαλάκρας και να γίνει μακρυμάλλης ο καραφλούλης !
ζηλευεις τυπε που εχω επιτυχια στις γυναικες ολου του ηλικιακου φασματος 18-50;
http://[URL unfurl="true"]www.nndb.com/people/319/000026241/telly-savalas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
18-50 ?
Σου ξέφυγε η Μιλφάρα ΜΠΑΤΖΕΛΗ που τα πέρασε !
[img]http://3.bp.blogspot.com/_tvmlem6JB8A/TUbRH2SjlzI/AAAAAAAABTQ/lWV-K9db5fA/s1600/mpatzeli%2Bkaterina.jpg
τυπε αυτην την αφηνω για τον απολυτο......18-50 ?
Σου ξέφυγε η Μιλφάρα ΜΠΑΤΖΕΛΗ που τα πέρασε !
![]()
γλιτσα και λοποι σημερα γουσταρω να αραξω να δω τη χριστουγεννιατικη ιστορια ακα σκρουτζ
ξερετε αν την εχει κανενα καναλι![]()
οχι τυπε αλλα εχει κατι που σιγουρα θα σε ενθουσιασειγλιτσα και λοποι σημερα γουσταρω να αραξω να δω τη χριστουγεννιατικη ιστορια ακα σκρουτζ
ξερετε αν την εχει κανενα καναλι![]()
Να τον πιω........;;;;![]()
μαλακιες εχει μαν
ρε μαλακα για τα καλαντα ελειπες ολο το πρωιΝα τα πω........;;;;![]()
Ξεκινησα με μπυρονια