kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν μπορώ μαν έχω προ-χριστουγεννιάτικο τραπέζωμαti εγινε αδερφες ψυχες για καφε θα παμε στο μωλ τελικα η αρχιδια
δεν μπορώ μαν έχω προ-χριστουγεννιάτικο τραπέζωμαti εγινε αδερφες ψυχες για καφε θα παμε στο μωλ τελικα η αρχιδια
χρονια πολλα μπαρε να στα πω και μην μου δωσεις παλι καραμελες ρε γυφτο ομως οπως περσιti εγινε αδερφες ψυχες για καφε θα παμε στο μωλ τελικα η αρχιδια
για αλλη μια φορα πεταχτηκες μωρη κοταδεν μπορώ μαν έχω προ-χριστουγεννιάτικο τραπέζωμα
οχι θα σου δωσω γλυφιτζουριχρονια πολλα μπαρε να στα πω και μην μου δωσεις παλι καραμελες ρε γυφτο ομως οπως περσι
καλα χριστουγεννα σε ολες σας κοριτσια.....και του χρονου διπλες....Ο χλεχλές ο γλίτσας το παίζει αφ'υψηλού ούτε ευχές δεν μας είπε το μουνί
ε μη γραψεις τοτενες πολυ σπαστικος ο ηλιος τουντειελεγα να γραψω κριτικη αλλα βαριεμαι
αντε και στα δικα σουκαλα χριστουγεννα σε ολες σας κοριτσια.....και του χρονου διπλες....
καλα χριστουγεννα σε ολες σας κοριτσια.....και του χρονου διπλες....
ξεχαστηκα και ποσταρα ως νιμερτις.....το σβηνω αμεσως μην το δει ο νωντας.....ε μη γραψεις τοτενες πολυ σπαστικος ο ηλιος τουντει αντε και στα δικα σου
Καλά Βουδούγεννα !
Για τους Βουδιστές !
Είθε το 2012 να βρεθεί το φάρμακο της φαλάκρας και να γίνει μακρυμάλλης ο καραφλούλης !
ζηλευεις τυπε που εχω επιτυχια στις γυναικες ολου του ηλικιακου φασματος 18-50;Καλά Βουδούγεννα !
Για τους Βουδιστές !
Είθε το 2012 να βρεθεί το φάρμακο της φαλάκρας και να γίνει μακρυμάλλης ο καραφλούλης !
ζηλευεις τυπε που εχω επιτυχια στις γυναικες ολου του ηλικιακου φασματος 18-50;
http://[URL unfurl="true"]www.nndb.com/people/319/000026241/telly-savalas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
18-50 ?
Σου ξέφυγε η Μιλφάρα ΜΠΑΤΖΕΛΗ που τα πέρασε !
[img]http://3.bp.blogspot.com/_tvmlem6JB8A/TUbRH2SjlzI/AAAAAAAABTQ/lWV-K9db5fA/s1600/mpatzeli%2Bkaterina.jpg
τυπε αυτην την αφηνω για τον απολυτο......18-50 ?
Σου ξέφυγε η Μιλφάρα ΜΠΑΤΖΕΛΗ που τα πέρασε !
γλιτσα και λοποι σημερα γουσταρω να αραξω να δω τη χριστουγεννιατικη ιστορια ακα σκρουτζ
ξερετε αν την εχει κανενα καναλι
οχι τυπε αλλα εχει κατι που σιγουρα θα σε ενθουσιασειγλιτσα και λοποι σημερα γουσταρω να αραξω να δω τη χριστουγεννιατικη ιστορια ακα σκρουτζ
ξερετε αν την εχει κανενα καναλι
Να τον πιω........;;;;
μαλακιες εχει μαν
ρε μαλακα για τα καλαντα ελειπες ολο το πρωιΝα τα πω........;;;;
Ξεκινησα με μπυρονια