life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μαλλον δεν θα ειμαι εδω στις γιορτες θα παω ενα ταξιδακι.
Αρα αφου δεν θα σας δω σας ευχομαι χρονια πολλα σε ολους.
Κι εσυ οτι επιθυμειs μεγαλε
εγω ειμαι οντως ομορφοπαιδο τυπε
χρονια πολλα αγαπουλαχρονια πολλα
οχι λατρεια εδω θα μεινω να σε καυλωνω και δεν ειμαι πιθηκι εγωθα πας κι εσυ ταξιδακι ρε πιθηκι;
κουλουρακι χρονια πολλα και καλα μυαλα γιατι οπως ξερεις μονο ενας ειναι ο καταλληλοςΚαλα να περασεις.....
Και χρονια πολλα......
ειναι το βαρος που κουβαλαμε τυπεΤι να πω κι εγω.......που ορμανε τα κοριτσα να με φανε στον δρομο
Φοβαμαι και να κυκλοφορησω
ειναι το βαρος που κουβαλαμε τυπε
κουλουρακι χρονια πολλα και καλα μυαλα γιατι οπως ξερεις μονο ενας ειναι ο καταλληλος
ε οχι ρε μαν.....ειναι το βαρος που κουβαλαμε τυπε
εγω ειμαι αλλα σε πιο προσφατη εκδοσηΧρονια πολλα πιθηκακι μου......Ενας ειναι ο καταλληλος συμφωνω αλλα να δω ποτε θα τον βρω.....
και συ πιθηκακι με λες ρε >καλα ρε δε βλεπεις μπροστα σου >Χρονια πολλα πιθηκακι μου......Ενας ειναι ο καταλληλος συμφωνω αλλα να δω ποτε θα τον βρω.....
ε οχι ρε μαν.....
ε οχι ρε μαν.....
εδω παντως δεν το κοβω να τον βρισκεις......Χρονια πολλα πιθηκακι μου......Ενας ειναι ο καταλληλος συμφωνω αλλα να δω ποτε θα τον βρω.....
εγω ειμαι αλλα σε πιο προσφατη εκδοση
χρονια πολλα στα τσιπριακα πως το λετεΜιας και πιάσαμε τις ευχές : Ψόφο στους ευχούληδες :-*
την καταρα μας να χουν....Μιας και πιάσαμε τις ευχές : Ψόφο στους ευχούληδες :-*
εδω παντως δεν το κοβω να τον βρισκεις......
τι ειναι αυτος ο φλωρος στην φωτο ,του ριχνω χιλιομετρα,ουτε τρειων ημερων μουσι δεν εχειΕ ναι δεν ειναι συμβατες οι εκδοσεις μας......
Μιας και πιάσαμε τις ευχές : Ψόφο στους ευχούληδες :-*
τι ειναι αυτος ο φλωρος στην φωτο ,του ριχνω χιλιομετρα,ουτε τρειων ημερων μουσι δεν εχει