stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
και η ζεστη σοκολατα ταιριαζει μανΦραπες γλυκος με γαλα 100%
Ειμαι αναποδος,με το κρυο,πινω κρυο καφε και με τη ζεστη,ζεστο![]()
δεν πηστευω μα ηπιες γαλα σημερακαι η ζεστη σοκολατα ταιριαζει μαν![]()
Ναι,πινω και ζεστεη σοκολατα συχνα .. ;)και η ζεστη σοκολατα ταιριαζει μαν![]()
οχι ρε μπρο ενα τσαι με λεμονικ ηπια και δυο μπισκοτακιαδεν πηστευω μα ηπιες γαλα σημερα![]()
να πας για μεταλαβιαοχι ρε μπρο ενα τσαι με λεμονικ ηπια και δυο μπισκοτακια
να καθαρισουμε και λιγο , πρεπει να μετανοησουμε![]()
Βρεχει εκει που εισαι τωρα;να πας για μεταλαβια![]()
η μεγαλυτερη αμαρτια συμφωνα με την εκκλησια ειναι οι σχεσεις και η σεξουαλικη επαφηνα πας για μεταλαβια![]()
ναι...Βρεχει εκει που εισαι τωρα;
Καταλαβα,μεσα..ναι...
ετσι σε θελω να σκεφτεσαι ;)η μεγαλυτερη αμαρτια συμφωνα με την εκκλησια ειναι οι σχεσεις και η σεξουαλικη επαφη
σε αντιθετη περιπτωση θα γινομασταν φλουφλιδες μεχρι αηδιας![]()
ε ναι ρε μαλακα που να ερχεσαι τωρα ψωλοκρυο κανει αερα εχει βρεχει γαματα...Καταλαβα,μεσα..![]()
Ειχα κατι υποχρεωσεις απο κει μερια και μετα μπορει να πηγαινα Φωκιωνωςε ναι ρε μαλακα που να ερχεσαι τωρα ψωλοκρυο κανει αερα εχει βρεχει γαματα...
ti na κανψουμε ρε που εχει παρει φωτια ο κωλος μου απο τον οφηπαει και η σχολη εμενα αυριο
να δω τι θα κανω δυο εβδομαδες τωρα.... μικρος παρακαλαγα για διακοπες τωρα ειναι διαφορετικα στην σχολη υπαρχει ελευθερο ωραριο και δεν ειναι σταθερο ...
εγω στον μπαρο εκανα προταση χτες στης γιορτες να βγουμε ολοι μαζι να το καψουμε μια φορα
αλλα θα μου πειτε, ποιος ξερει τι εκπληξη μας εχουν τα κυβερνητικα οργανα για το 2012 και η τροικα
οποτε το ξεσαλωμα θα παει χαμενο![]()
ti na κανψουμε ρε που εχει παρει φωτια ο κωλος μου απο τον οφη
αμα αρχισω και λεω οφη καριολη γαμω .......... θα φταιω ρε με τη παναχαικη παιζεται ρε ζωαδια![]()