baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
12122012ρε δεν ντρεπεστε τι λετε για τον μπαρουλι
μπαρε ποτε παμε για καφεδακι?
θα φερω και τον κοσνικ![]()
12122012ρε δεν ντρεπεστε τι λετε για τον μπαρουλι
μπαρε ποτε παμε για καφεδακι?
θα φερω και τον κοσνικ![]()
http://[URL unfurl="true"]www.monkeybriefs.com/uploads/424bear_poop.jpg[/img[/URL]]
δεν θα ξέρω από ποιόν να φυλαχτώ ;D :huh:
[/quote]
ρε πουστη τωρα πλεον θα κινδυνευεις και απο τον μπαρος και απομενα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:knockinb: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :zfuck: :fuck1: :fuck2: :2on1:
Την πριονίζει την σανίδα δηλαδή ;)
12122012![]()
που ειναι η γλιτσα να με στηριξειθα ανοιξω θρεντ
![]()
ελα ρε μαλακα ανοιξα θρεντακι τωρα που ειδα οτι δε μου σβησανε το προηγουμενο πηρα φορα
πολυ σοβαρο θρεντακιελα ρε μαλακα ανοιξα θρεντακι τωρα που ειδα οτι δε μου σβησανε το προηγουμενο πηρα φορα![]()
![]()
ξεπέρασες και τον εαυτό σου αυτή τη φορά μανελα ρε μαλακα ανοιξα θρεντακι τωρα που ειδα οτι δε μου σβησανε το προηγουμενο πηρα φορα![]()
![]()
σοβαρεψου μανελα ρε μαλακα ανοιξα θρεντακι τωρα που ειδα οτι δε μου σβησανε το προηγουμενο πηρα φορα![]()
![]()
ξεπέρασες και τον εαυτό σου αυτή τη φορά μαν![]()
ξεπέρασες και τον εαυτό σου αυτή τη φορά μαν![]()
ρε μαλακα μπηκα προχθες στο σαιτ της ναντια μπραουν και εβγαζε αυτη τη διαφημησηπολυ σοβαρο θρεντακι![]()
αγαπουλα την κουκουλααφεντικο ενα μπαν στον βαρος ειναι υπερβολη ......καλυτερα ενα μουτ.....
απαντηση σε πμ που ελαβα![]()
![]()
![]()
![]()
αφεντικο ενα μπαν στον βαρος ειναι υπερβολη ......καλυτερα ενα μουτ.....
απαντηση σε πμ που ελαβα![]()
![]()
![]()
![]()
οχι να δεις δλδ ποσο τον αγαπαω τον βαρουλη......αγαπουλα την κουκουλα![]()
ε καλα ειπες.....
εγω ελαβα πμ να γινω μοντ αλλα ειπα ειναι υπερβολη καλυτερα να γινω τιμημενος![]()
ρε βαρε βαλε κανενα κωλο να ανεβει το θρεντακι σου
εγω ελαβα πμ να γινω μοντ αλλα ειπα ειναι υπερβολη καλυτερα να γινω τιμημενος![]()
ρε μαλακες εδω σας κερναω και κανεις δε θελειρε βαρε βαλε κανενα κωλο να ανεβει το θρεντακι σου![]()
τερμα τα ψεμματα..
την αλλη τεταρτη θα παμε αμνεζια![]()