TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
και εμενα με παρακολουθεις μανΕ καλα,σε αυτο δεν θα διαφωνισω,αν και δεν το βλεπω να κυκλοφοραει τα βραδια![]()
και εμενα με παρακολουθεις μανΕ καλα,σε αυτο δεν θα διαφωνισω,αν και δεν το βλεπω να κυκλοφοραει τα βραδια![]()
μαν ωραίος σταθμός στον περισσό από την μία αποβάθρα που βλέπει δρόμοΕγω μενω στη πορνοΑνοιξη![]()
Καλος ειναι μαν,αλλα και σεις δεν πατε πισω στα Ανω Πατησιαμαν ωραίος σταθμός στον περισσό από την μία αποβάθρα που βλέπει δρόμοκοζάρεις γκομενάκια και περνάει η ώρα
![]()
Σας έχουν φάει μαλάκα ε;;;παντως σε οποια περιοχη αρζηζουν και αραιονονται οι ασιατικες φυλες( πακιστανοι, αφγανοι, κουρδοι, μπαγκλαντεσ κλπ)
αυτοματα αυτην την περιοχη την λες βου που, η νου που
αν και στα νοτια μενουν και πακιστανοι, αλλα γλυφαδα ομως οχι...
![]()
βικτωρια μανΚαλος ειναι μαν,αλλα και σεις δεν πατε πισω στα Ανω Πατησια![]()
Η Νωντοcia φροντιζει για ολα μπροκαι εμενα με παρακολουθεις μαν![]()
αμα φυγεις και συ δεν θα εχουν κανενα προβλημαΣας έχουν φάει μαλάκα ε;;;
Ευτυχώς μένω Σόλουν που δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.![]()
σκατά είναι μανΚαλος ειναι μαν,αλλα και σεις δεν πατε πισω στα Ανω Πατησια![]()
ρε μαν μας δουλευει ο παπατρολης εδω τον κλεψανε πακιααμα φυγεις και συ δεν θα εχουν κανενα προβλημα![]()
![]()
![]()
![]()
Σας έχουν φάει μαλάκα ε;;;
Ευτυχώς μένω Σόλουν που δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.![]()
Καλυτερος σταθμος για ματι Αττικηβικτωρια μαν![]()
μοιράστηκε τα αγαθά του με τους μετανάστες συναγωνιστέςρε μαν μας δουλευει ο παπατρολης εδω τον κλεψανε πακια
δλδ αμα ειχαν προβλημα τι θα του ειχαν κανει![]()
![]()
χοτ ντογκ εγιναν τα γατια.....ξερεις τι θα πει απεναντη σε κατι μπαζα που εχω, να ειναι πριν 3-4 μηνες 25-30 γατια, και τωρα να εχουν απομηνει μονο 5-6?
ελπιζω να καταλαβες που το παω ετσι, δεν εισαι χαζος![]()
![]()
![]()
Μπορεί να ήταν γιούφτος ή ρουμάνος ρε,ένας μελαμψός ήταν.ρε μαν μας δουλευει ο παπατρολης εδω τον κλεψανε πακια
δλδ αμα ειχαν προβλημα τι θα του ειχαν κανει![]()
![]()
Μην φάνε κ εσένα στο τέλος πρόσεχε.ξερεις τι θα πει απεναντη σε κατι μπαζα που εχω, να ειναι πριν 3-4 μηνες 25-30 γατια, και τωρα να εχουν απομηνει μονο 5-6?
ελπιζω να καταλαβες που το παω ετσι, δεν εισαι χαζος![]()
![]()
![]()
ο εχων δυο σουβλακια.....διδασκει η καινη διαθηκημοιράστηκε τα αγαθά του με τους μετανάστες συναγωνιστές![]()
πιτόγυρα μας μάθαιναν στο κατηχητικόο εχων δυο σουβλακια.....διδασκει η καινη διαθηκη![]()
Πάντως όσο το σκέφτομαι έκανα μια αγαθοεργία,έστω κ χωρίς την θελησή μου.μοιράστηκε τα αγαθά του με τους μετανάστες συναγωνιστές![]()
εδω περα εσας σας εχω ομαδικως για την πλάκα μου...Μπορεί να ήταν γιούφτος ή ρουμάνος ρε,ένας μελαμψός ήταν.
Μην φάνε κ εσένα στο τέλος πρόσεχε.![]()
![]()
![]()
μπορεί να τα έδωσε για γαμήσι και ο συνάνθρωπος ρε μανΠάντως όσο το σκέφτομαι έκανα μια αγαθοεργία,έστω κ χωρίς την θελησή μου.
Θα πήγαινα να γαμήσω κ θα ξόδευα εκεί τα 50e,όμως ένας συνάνθρωπος στον δρόμο με λήστεψε κ πιθανόν τα λεφτά ξοδεύτηκαν κάπως καλύτερα.![]()
ολους ολουςεδω περα εσας σας εχω ομαδικως για την πλάκα μου...
τα πακια θα φοβηθω...![]()
![]()
![]()