TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
και εμενα με παρακολουθεις μανΕ καλα,σε αυτο δεν θα διαφωνισω,αν και δεν το βλεπω να κυκλοφοραει τα βραδια
και εμενα με παρακολουθεις μανΕ καλα,σε αυτο δεν θα διαφωνισω,αν και δεν το βλεπω να κυκλοφοραει τα βραδια
μαν ωραίος σταθμός στον περισσό από την μία αποβάθρα που βλέπει δρόμο κοζάρεις γκομενάκια και περνάει η ώραΕγω μενω στη πορνοΑνοιξη
Καλος ειναι μαν,αλλα και σεις δεν πατε πισω στα Ανω Πατησιαμαν ωραίος σταθμός στον περισσό από την μία αποβάθρα που βλέπει δρόμο κοζάρεις γκομενάκια και περνάει η ώρα
Σας έχουν φάει μαλάκα ε;;;παντως σε οποια περιοχη αρζηζουν και αραιονονται οι ασιατικες φυλες( πακιστανοι, αφγανοι, κουρδοι, μπαγκλαντεσ κλπ)
αυτοματα αυτην την περιοχη την λες βου που, η νου που
αν και στα νοτια μενουν και πακιστανοι, αλλα γλυφαδα ομως οχι...
βικτωρια μανΚαλος ειναι μαν,αλλα και σεις δεν πατε πισω στα Ανω Πατησια
Η Νωντοcia φροντιζει για ολα μπροκαι εμενα με παρακολουθεις μαν
αμα φυγεις και συ δεν θα εχουν κανενα προβλημαΣας έχουν φάει μαλάκα ε;;;
Ευτυχώς μένω Σόλουν που δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.
σκατά είναι μαν μιλάω να κόβεις κίνηση στον δρόμο από ψηλά ( ) όχι τον κόσμο στις αποβάθρεςΚαλος ειναι μαν,αλλα και σεις δεν πατε πισω στα Ανω Πατησια
ρε μαν μας δουλευει ο παπατρολης εδω τον κλεψανε πακιααμα φυγεις και συ δεν θα εχουν κανενα προβλημα
Σας έχουν φάει μαλάκα ε;;;
Ευτυχώς μένω Σόλουν που δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.
Καλυτερος σταθμος για ματι Αττικηβικτωρια μαν
μοιράστηκε τα αγαθά του με τους μετανάστες συναγωνιστέςρε μαν μας δουλευει ο παπατρολης εδω τον κλεψανε πακια
δλδ αμα ειχαν προβλημα τι θα του ειχαν κανει
χοτ ντογκ εγιναν τα γατια.....ξερεις τι θα πει απεναντη σε κατι μπαζα που εχω, να ειναι πριν 3-4 μηνες 25-30 γατια, και τωρα να εχουν απομηνει μονο 5-6?
ελπιζω να καταλαβες που το παω ετσι, δεν εισαι χαζος
Μπορεί να ήταν γιούφτος ή ρουμάνος ρε,ένας μελαμψός ήταν.ρε μαν μας δουλευει ο παπατρολης εδω τον κλεψανε πακια
δλδ αμα ειχαν προβλημα τι θα του ειχαν κανει
Μην φάνε κ εσένα στο τέλος πρόσεχε.ξερεις τι θα πει απεναντη σε κατι μπαζα που εχω, να ειναι πριν 3-4 μηνες 25-30 γατια, και τωρα να εχουν απομηνει μονο 5-6?
ελπιζω να καταλαβες που το παω ετσι, δεν εισαι χαζος
ο εχων δυο σουβλακια.....διδασκει η καινη διαθηκημοιράστηκε τα αγαθά του με τους μετανάστες συναγωνιστές
πιτόγυρα μας μάθαιναν στο κατηχητικό σε σουβλάκια αναφέρονται οι αθηναίοι παπάδεςο εχων δυο σουβλακια.....διδασκει η καινη διαθηκη
Πάντως όσο το σκέφτομαι έκανα μια αγαθοεργία,έστω κ χωρίς την θελησή μου.μοιράστηκε τα αγαθά του με τους μετανάστες συναγωνιστές
εδω περα εσας σας εχω ομαδικως για την πλάκα μου...Μπορεί να ήταν γιούφτος ή ρουμάνος ρε,ένας μελαμψός ήταν.
Μην φάνε κ εσένα στο τέλος πρόσεχε.
μπορεί να τα έδωσε για γαμήσι και ο συνάνθρωπος ρε μαν το ίδιο είναιΠάντως όσο το σκέφτομαι έκανα μια αγαθοεργία,έστω κ χωρίς την θελησή μου.
Θα πήγαινα να γαμήσω κ θα ξόδευα εκεί τα 50e,όμως ένας συνάνθρωπος στον δρόμο με λήστεψε κ πιθανόν τα λεφτά ξοδεύτηκαν κάπως καλύτερα.
ολους ολουςεδω περα εσας σας εχω ομαδικως για την πλάκα μου...
τα πακια θα φοβηθω...