gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παρε απο τα λιντλ μαν που ειναι απορροφητικοτον ήπια
παρε απο τα λιντλ μαν που ειναι απορροφητικοτον ήπια
κάποιος να φωνάξει τον μιχαήλ να σε καμαρώσειτον ήπια
παρε ομπρελα
όχι λυπήθηκα τα 25 βρήκα κι άλλες αγγελίες της που γράφει μόνο σοβαρές προτάσεις και αρχιδιές θες να σου στείλω φωτο της με πμ να μου πεις γνώμηρε μαλακα η μασατζου των 25 τι λεει πηγες
ποτε ρε τωρα θα με ξεπαραδιασουν ασε να γαμησω καλυτεραBαρε θα ερθεις Lido?
ναι αμε εγω δε λυπαμε ουτε τα 25 ουτε αυτηόχι λυπήθηκα τα 25 βρήκα κι άλλες αγγελίες της που γράφει μόνο σοβαρές προτάσεις και αρχιδιές θες να σου στείλω φωτο της με πμ να μου πεις γνώμη
εσυ θα ερθεις φυληςθα λιωσει το παιδι.. και δεν θα περναμε ομορφα με τις ατακες του μετα, κρίμα ειναι
ma και εκει θα γαμήσειςποτε ρε τωρα θα με ξεπαραδιασουν ασε να γαμησω καλυτερα
ma και εκει θα γαμήσεις
Dεσυ θα ερθεις φυλης
και ποσο παει το μαλλι
δλδ εχεις σκοπο να γαμησεις στο μεταξι παντως πιο ευκολα ερχεσαι εσυ παρα ο κοσμαςαν κερασεις μετα κανα βρωμικο και καμμια ρετσινουλα γιατι μου φουντωνει βηχας και πρεπει να μου κοπει
δλδ εχεις σκοπο να γαμησεις στο μεταξι παντως πιο ευκολα ερχεσαι εσυ παρα ο κοσμας
αν κερασεις μετα κανα βρωμικο και καμμια ρετσινουλα γιατι μου φουντωνει βηχας και πρεπει να μου κοπει
μόλις διαπίστωσα ότι δεν μπορείς να στείλεις συνημμένη φώτο με πμρε μαλακα κοσμα ακομα ψαχνεις τη μασατζου
εσυ διο ακομα να μαθεις τιμουλα
μας βλεπω για καμια τσαρκα στη φυλης παντως
ρε μαλακα στειλε το λινκ απο αντοος η οπου σκατα τη βρηκεςμόλις διαπίστωσα ότι δεν μπορείς να στείλεις συνημμένη φώτο με πμ
ρε μαλακα κοσμα ακομα ψαχνεις τη μασατζου
εσυ διο ακομα να μαθεις τιμουλα
μας βλεπω για καμια τσαρκα στη φυλης παντως
εγω γιατι δε βλεπω τιμη
τα γυαλιά σου τα φοράς ρε χλεχλέ
ρε βλάκα της έστειλα μέιλ και μου απάντησε στέλνοντας και φώτορε μαλακα στειλε το λινκ απο αντοος η οπου σκατα τη βρηκες