pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
ηδη τον επιασε συγκριοΜεμο νωντοπεριμενω νεα απο τη νωντοερευνα που θα νωντοκανεις.ΝωντΟΚ;![]()
Νωντοτζιφος,δεν νωντοκανονησαμε τιποταηδη τον επιασε συγκριο
τελικα σημερα ηρθε κανεις στο Νωντοραντεβου?![]()
μονο το μουνι της ειναι λιγο νωντοπηγαδι...Νωντοτζιφος,δεν νωντοκανονησαμε τιποτα
Ολο λεω να παω να δω τη Βαλερια στην Αλκαμενους,ακομα δεν την ειδα
Την εχει νωντοπροτεινει ο Νωντομαν![]()
Ρε μαν πηγα 2 φορες και δεν τη πετυχαμονο το μουνι της ειναι λιγο νωντοπηγαδι...
εχω γραψει το προγραμμα της σε σχολιο στην κριτικη μου...Ρε μαν πηγα 2 φορες και δεν τη πετυχαολο την αλισια πετυχαινω(δεν περιμενω να την δω καν)
![]()
μονο το μουνι της ειναι λιγο νωντοπηγαδι...Νωντοτζιφος,δεν νωντοκανονησαμε τιποτα
Ολο λεω να παω να δω τη Βαλερια στην Αλκαμενους,ακομα δεν την ειδα
Την εχει νωντοπροτεινει ο Νωντομαν![]()
δοκιμασες ντορα? ;)εχω γραψει το προγραμμα της σε σχολιο στην κριτικη μου...
αυτη η αλισια ειναι καλο...ισως τη δοκιμασω![]()
τι εχεις παθει εσυ?αν βάλετε ΝΕΤ έχει μπίλιω τσουκαλά σε μεγάλη φόρμα
την βολεύατε?![]()
δεν με πειραζει τοσο το μουνι πηγαδι παντως,το θεμα ειναι η συμμετοχη ;)εχω γραψει το προγραμμα της σε σχολιο στην κριτικη μου...
αυτη η αλισια ειναι καλο...ισως τη δοκιμασω![]()
οχι δεν εχω παει προς τα κει...δοκιμασες ντορα? ;)
ειναι ψαρωτικη η Νωντοστοληδεν με πειραζει τοσο το μουνι πηγαδι παντως,το θεμα ειναι η συμμετοχη ;)
Κατι ασχετο.Προχθες που γυρναγα απο Μεταξι ετυχε να περιμενω στο σταθμο μετρο διπλα διπλα με μια κοντουλα που δουλευει στο Μεταξι και με πετυχε και στο μπουρδελο πριν αλλαξει βαρδια
Ντρεποταν να με κοιταξει στο βαγονι λες και φοβοταν![]()
Ειπαμε,μπαζονουμε σαρουκλωνους,οχι και ετσι ...αν βάλετε ΝΕΤ έχει μπίλιω τσουκαλά σε μεγάλη φόρμα
την βολεύατε?![]()
ε ναι ρεαν βάλετε ΝΕΤ έχει μπίλιω τσουκαλά σε μεγάλη φόρμα
την βολεύατε?![]()
Εχει Νωντογοητεια η Νωντοστολη ;)ειναι ψαρωτικη η Νωντοστοληοταν τελειωνεις τη βαρδυα σου παντως μπορεις να τη βγαζεις
![]()
βάλε να δεις είναι πολύ μούνα σ'αυτήν την εκπομπή, μοιάζει είκοσι χρόνια νεότερητι εχεις παθει εσυ?![]()