baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
μαθε νουρου ματια μουΚι εσυ που το ξερεις....![]()
μαθε νουρου ματια μουΚι εσυ που το ξερεις....![]()
να το προσεχεις το γδυσιμο της ποτε δε ξερεις που αποσκοπα![]()
ΕΙμαι ολιγαρκης εγω....Μου φτανει που σου μιλαω απο δω.....Δεν θελώ τιποτε αλλο.....![]()
ΕΙμαι ολιγαρκης εγω....Μου φτανει που σου μιλαω απο δω.....Δεν θελώ τιποτε αλλο.....![]()
Ισως ήταν καλύτερα να απέφευγες αυτήν την λέξη, διότι η ολιγάρκεια είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος που τ' αγαθά που κατέχει ποτέ δεν αντιστοιχούν ούτε στο ποιόν ούτε στο ποσόν των αναγκών του, αλλά, παρ' όλα αυτά είναι ικανοποιημένος. Αυτή η κατάσταση όμως δείχνει άτομο αδιάφορο, μοιρολατρικό, αντιπροοδευτικό και κατάλληλο για κάθε δουλεία και υποτέλεια.
Ισως ήταν καλύτερα να απέφευγες αυτήν την λέξη, διότι η ολιγάρκεια είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος που τ' αγαθά που κατέχει ποτέ δεν αντιστοιχούν ούτε στο ποιόν ούτε στο ποσόν των αναγκών του, αλλά, παρ' όλα αυτά είναι ικανοποιημένος. Αυτή η κατάσταση όμως δείχνει άτομο αδιάφορο, μοιρολατρικό, αντιπροοδευτικό και κατάλληλο για κάθε δουλεία και υποτέλεια.
..........Καποιεs φορεs το λεμε και για να σνομπαρουμε , οτι δεν φτανουμε
Αυτή η λέξη εμπεριέχει αρνητικά στοιχεία.
και που ειδες το θετικο σε αυτο που ειπε?
οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ;)
Xmmmm....Ομολογω πως δεν το ηξερα....
Οκ λοιπον δεν θα την χρησιμοποιω ετσι απο δω κ περα....![]()
ειναι γεγονος
ολους μας καιει η ορθογραφια και κανεναν η σημασιολογια
επ ευκαιρια θα ηταν χρησημο να να πει την καταληλη για την συγκεκριμενη φραση δεν νομιζεις?
ειναι γεγονος
ολους μας καιει η ορθογραφια και κανεναν η σημασιολογια
επ ευκαιρια θα ηταν χρησημο να να πει την καταληλη για την συγκεκριμενη φραση δεν νομιζεις?
Καληνυχτεςςςςς :-*Καληνυχτεςςςςς.....![]()