Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ρυθμ μετα την σανταλ99 δεν γραφεις και συ μια ιστορια για την πιτσα που φαγατε με τον τζο;θες βοηθεια; :birdman:

:2funny:

Ακομη αυτο  να δουμε , να πεισουμε και την Καντυ να γραφει κριτικες και μετα  ξενοιασαμε  :cheesy:

Τι εστι σανταλ ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εκλεισα το κινητο και  εκνευρισμενη  το πεταξα πανω στη θεση του συνοδηγου…
Οι  κουβεντες λεπιδες, οι φωνες σαν σειρηνες, το μυαλο θολο.  Εσκυψα, εφτασα το τηλεφωνο ξανα και πηρα παλι  το νουμερο  « Ενταξει θα ‘ρθω.   Φευγω με την τελευταια πτηση....μια  παρα θα ειμαι εκει» …

Σε ειδα στην αιθουσα αναμονης,  την παγωμενη σου εκφραση, τα σφιγμενα σου χειλη , καταλαβα ότι δεν σηκωνες  κουβεντα πρεπει να πεινουσες πολυ.   Βασικα θα μπορουσα να περιμενω στο αεροδρομιο για την πρωτη πρωινη πτηση , η συνατηση μας  δεν θα ειχε κανενα αποτελεσμα. Αμιλητος.
Ο δρομος για την πιτσαρια ατελειωτος. Η ατμοσφαιρα φορτωμενη, κάθε λαθος  εκφραση μια πληγη,  κάθε περιττη κινηση ανυποφορη.

Ανεβαινοντας με στο ασανσερ θελησα αμηχανα  να αποφυγω το πεινασμενο  σου βλεμμα και μου πηρες το προσωπο απ’το πηγουνι και μου το σηκωσες να σε κοιταξω στα ματια.  Αδιεξοδο. Δεν υπηρχε διαφυγη.επρεπε να σε ταισω πιτσα

Η λιγουρα δεν επηρεαζοταν από τις μπουγατσες που ετρωγες δυο δυο τις τελευταιες μερες… ισα ισα ειχε διογκωθει σαν θεριο .

Μεσα στην πιτσαρια με το που εκλεισε η πορτα πισω μας  μου αρπαξες τους καρπους  και μου γυρισες βιαια τα χερια πισω στην πλατη. Νιωθωντας εγκλοβισμενη θελησα να τραβηχτω αλλα καταλαβα πως με ειχες σφιξει τοσο που η παραμικρη κινηση πονουσε. Όπως ημουν με κολλησες στον τοιχο, το δεξι μου αυτι πιεζοταν στην αναγλυφη και αγρια επιφανεια και στην αριστερη μου πλευρα το αυτι μου καιγοταν από την ανασα σου, από αυτά που ψιθηρηζες και γλυκα με πονουσαν τα δαγκωματα σου.

Το ένα σου χερι με κρατουσε ακινητοποιημενη και  το άλλο μου τραβουσες το κεφαλι απ ‘τα μαλλια προς τα πισω. Ειχες πιεστει επανω μου και μ’ εσπρωχνες  με τη δυναμη του σωματος σου πανω στον τοιχο.  Η ενταση ολων των ημερων,  τα τηλεφωνηματα χωρις αποτελεσμα, οι  φωνες και οι κατηγοριες, οι  δικαιολογιες, οι εξηγησεις και τα νευρα όλα ειχαν γινει ένα μεσα στο μυαλο μου και ξεθοριαζαν σιγα σιγα αφου στη θεση τους ερχοταν  η καυτη σου γλωσσα στο λαιμο μου, η ανασα σου στον  αυχενα μου και  το χερι σου που εμπαινε κατω απ’τα ρουχα μου και με μανια  προχωρουσε…

Με τραβηξες μερικα βηματα πιο πισω, δυο βαθια φιλια μου θυμισαν τη γευση σου, η γλωσσα μου  μπλεχτηκε   με τη δικη σου,  που σκληρη και αυστηρη διεκδικουσε ολο μου το στομα.  Το φιλι σου μου ρουφηξε τα μυαλα, μ’εκανε να ριγισω  και μου θυμησε πως κυλας μες στο αιμα μου . Χανομουν…  στηριχτηκα πανω σου,  εμπηξα τα  νυχια μου μες στην  σαρκα σου και αφεθηκα…

Πλησιασα  και σου ψιθηρισα στ’αυτι ποσο σε εχω αναγκη να σε νιωσω μεσα μου… ότι  σε επιθυμησα και ηθελα να σε γευτω, να σε ρουφηξω, να με κανεις να δακρυσω και το μουνακι μου να πλυμμηρισει.

«Γαμημενη, σκασε και πληρωσε πρωτα για την πιτσα » μουγκρισες.τηνθελω με πεπερονι και διπλο μπεικον
Με 2-3 κινησεις με απελευθερωσες από τα ρουχα μου, μου τα τραβηξες απ’το κορμι και με πεταξες στο πατωμα

«Ναι. ανοιξε το, πιασε το πεινιρλι και με τα δυο χερια σου, να παω καρφι μεσα του να το δαγκωσω οπως μονο εγω μπορω»
«Ελα μωρο μου και καιγομαι να σε νιωσω»
«Μη βιαζεσαι, θα μπω οταν χορτασω και πληρωσεις και τον λογαριασμο , μη βιαζεσαι …»

Εκεινη τη στιγμη γονατισες  από πισω μου
«Ελα καυλα, πρωτα θελω να γευτω την τελεια καρμποναρα που κανει εδω . Χαιδεψε  εσυ το μουνακι σου οπως ειμαι σκυμμενος οσο την καταβροχθιζω και αυτην»

Δεν βιαζομουν απλα , καιγομουν και σε εκλιπαρουσα να με γλυψεις, να με κανεις με τη γλωσσα σου να τρελλαθω, να παραδοθω..
«Αν βαλω  τωρα  το χερι μου στο μουνακι μου, θα σε πλυμμηρισω… αν  τ’αγγιξω εστω, νομιζω θα εκραγω …»

Η γλωσσα σου  επεξεργαζοταν  τωρα ενα ραβανι με παγωτο και τα δαχτυλα σου κατακτουσαν το επιδορπιο
ανυπομονω» ποσο θα φαει ακομα;πρεπει λογικα μετα να με γαμησει κιολας.....

Με αρπαξες από τα μαλλια με το ένα χερι και με το άλλο μου εσφιγγες το λαιμο σε σημειο που μου κοβοταν η ανασα και δακρυζανε τα ματια μου από την πιεση…
«Θα σου τα βγαλω εξω τα ματια, θα σε γαμησω τοσο δυνατα που για αλλη μια φορα ,  θα με παρακαλας να σταματησω , και εγω θα επιταχυνω και το κωλαρακι σου θα στο κανω  κοκκινο αλλα αυτα αργοτερα γιατι τωρα πρεπει να πεσω για καναν διωρο υπνο....την τυλωσα καλα «
Οι ξυλιες που ακουγοταν να σκανε πανω στα κωλομαγουλα μου, ετσουζαν αρχικα, καιγανε μετα και μου κοβαν την ανασα κυριολεκτικα.

«Ασε με να σε παρακαλαω, εσυ συνεχισε, σκισε με, μουδιασε τα ολα.. .ελα καυλιαρη μου δυνατα,  πες μου, ποτε εισαι ετοιμος και εγω τα ξερω  τα κουμπια μου...τιποτα ανενδοτος......
«Δεν θα σταματησω να τρωω κερασμενες πιτσες  μωρο μου,  οχι μεχρι να χυσουμε μαζι.....

ειπε και εφυγε απο την πιτσαρια
Όλα χαθηκαν μες στη σιωπη και μεσα από πυκνη ομιχλη και παιρνοντας δυο ανασες διεκρινα τα τσιγαρα σου πανω στο τραπεζακι.  Ετσι απλωσα το χερι μου και σου αναψα ένα τσιγαρο, σαλιωνοντας το φιλτρο με τις γευσεις μας.

Κατά την πτηση της επιστροφης το πρωι, ενοιωθα σ’ολο το κορμι μου έναν γλυκο πονο,  ποσο μου χε κοστισει ολο αυτο το τραπεζι που σου κανα,εβλεπα σημαδια από τα χερια σου, ειχα τη μυρωδια σου και την γευση σου…
και το βασικοτερο δεν ειχα γαμηθει....
Οταν προσγειωθηκε το αεροπλανο και εφυγα βιαστικα  να παρω  ταξι, με το που μπηκα μεσα ακουσα απ’το ραδιακι  τη φωνη του Στρατου να τραγουδαει «Κυριος ηρθα και Κυριος φευγω’ και ειδα ότι ειχε βγει δυνατος Βαρδαρης στην πολη…τελικα με ειχες ακολουθησει…

για τον τζο145

Εισαι τσιπης δυνατος και 'γω μικρο λουλουδι
που σε κερνω και γινεται η πιτσα μας τραγουδι
ρυθμ μετα την σανταλ99 δεν γραφεις και συ μια ιστορια για την πιτσα που φαγατε με τον τζο;θες βοηθεια; :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κοσμα ο ντινος απ το μπιγκ μπραδερ θυμασαι με ποιο κομματι ειχε κανει εισοδο στο σπιτι? :sunglasses:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
[move]ρε μουνιά  :birdman: :birdman: :birdman:Αμνέζια rules[/move]

Συνημμένα

• xxx.jpg
    xxx.jpg