kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
για πεςκαλα καλα
μη φας εχουμε γλαροσουπα!
για πεςκαλα καλα
μη φας εχουμε γλαροσουπα!
αγιε αληθεια ποσο την εχεις;
εφαψιας?
![]()
γεια....
Κουκου![]()
Κατά την διάρκειαν του εξορκισμού; Ή κατά την διάρκεια της διούρησης;
Άμα το έχετε ως φαντασίωση... Θα υποστώ και αυτόν τον εξευτελισμόν ίνα σώσω την ψυχήν σας, παλλακίδα μου.
κατα την διαρκεια της μαλαξης του προστατουΚατά την διάρκειαν του εξορκισμού; Ή κατά την διάρκεια της διούρησης;
εμενα με ενδιαφερει καθολη τη διαρκεια της ημερας να μαθωενα διαγραμμα ας πουμε...
Και τι το θέλετε το διάγραμμα;
Θέλετε να υπολογίσετε την κατάλληλη ώρα προς επίσκεψιν;
δεν θα πω ψεμματα....το σεναριο ενος αγνωστου να μου κωλοτριβεται παντα με εφτιαχνεοποτε μπορω να σας πω τι ωρες συχναζω στο μετρο και να το κανονισουμε
![]()
οσο θα το κανετε εγω μπορω να μουρμουραω "μεταννοειτε μεταννοειτε"
η αληθεια ειναι οτι οσες φορες ομως μου το χουν κανει ητο παντα κατι σκατογεροι και μου σκιζανε τη φαντασιωση![]()
κατα την διαρκεια της μαλαξης του προστατουως ιατρικη πραξη παντα
![]()
:o :o :o
κάνεις πλάκα???
εχεις τέτοια φαντασίωση???
κι εμενα κάτι αλβανοι ή κατι πακια μου το εχουν κανει και τους εχω κανει ρεζιλι σ ολο το λεωφορειο φυσικα
και οι γιαγιαδες αρχισαν να τους φωναζουν
σα δε ντρεπεστε παλιο ανωμαλοι
που ερχεστε εδω και πειραζετε τα κοριτσακια
κλπ κλπ κλπ
:o :o :o
κάνεις πλάκα???
εχεις τέτοια φαντασίωση???
κι εμενα κάτι αλβανοι ή κατι πακια μου το εχουν κανει και τους εχω κανει ρεζιλι σ ολο το λεωφορειο φυσικα
και οι γιαγιαδες αρχισαν να τους φωναζουν
σα δε ντρεπεστε παλιο ανωμαλοι
που ερχεστε εδω και πειραζετε τα κοριτσακια
κλπ κλπ κλπ
τη διαφορα της φαντασιωσης και της πραγματικοτητας την γνωριζεις υποθετω
σαν φαντασιωση και ο βιασμος ειναι ωραιος αλλα σαν πραγματικοτητα το να βρεθεις τετ α τετ με τον παπαχρονη δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...
εμενα ολο κατι μπαρμπαδες και κατι ανωμαλοφατσες (απο αυτους που σου λενε δεσποινις μου δειχνετε λιγο την ταδε οδο και εχουν το πουλι εξω στο καθισμα του οδηγου) μου τριβονται διαρκως...![]()
με εβαλες στη θεση μου!!!
απλα μου ειναι τοσο αποκρουστικο αυτο το κονσεπτ επειδη το εχω συνδιασει με αλβανους πακηδες και λοιπους πεντακαθαρους και μοσχομυριστους φιλους μας που δεν ειμαι σε θεση να το δω σαν φαντασιωση.
σορρυ
:S
φυσικα...μην ερθω για μαλλι και φυγω κουρεμενη...