axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Για να το πουλησεις χλωμο το κοβω ...Τα βλέπω 2.000cc ο μαλάκας![]()
Οι μαλακες τελειωσαν για να το παρουν....
Δεν το πυρπολεις να εισπραξεις καμια ασφαλεια ?
Για να το πουλησεις χλωμο το κοβω ...Τα βλέπω 2.000cc ο μαλάκας![]()
Μήτσο μόνοι μας μείναμε,όλοι χλαπακιάζουν ή βρίσκονται στον μεσημεριανό υπνάκο.Για να το πουλησεις χλωμο το κοβω ...
Οι μαλακες τελειωσαν για να το παρουν....
Δεν το πυρπολεις να εισπραξεις καμια ασφαλεια ?
Ευκαιρία να τον στριμώξετε, τώρα που δεν σας βλέπει και κανένας.Μήτσο μόνοι μας μείναμε,όλοι χλαπακιάζουν ή βρίσκονται στον μεσημεριανό υπνάκο.
εγω εφαγα ηδη και περιμενω να περασει η ωρα να την κανω για βολτα !!!!!Μήτσο μόνοι μας μείναμε,όλοι χλαπακιάζουν ή βρίσκονται στον μεσημεριανό υπνάκο.
μπα,δεν μου κάνει κλικ το πορτοφόλι του,θέλω μεγαλύτερα.Ευκαιρία να τον στριμώξετε, τώρα που δεν σας βλέπει και κανένας.
11.30 περιπου νομιζω...πότε πήγες ρε, χθες έκανα ένα πέρασμα το απόγευμα και πήρα πακέτο αλλά είχε ακόμα γύροχοιρινό όμως, γιατί στην θέση που βάζει το κοτόπουλο δεν είχε..
για τις τιμές ήθελα να το γράψω αλλά το ξέχναγα συνέχεια, τις έχει ρίξει εδώ και κάτι μέρες (όχι ότι το 2,10 θεωρείται φθηνό αλλά λέμε τώρα...)
Λυπαμαι φιλτατε, αλλα αυτο δεν παιζει ουτε για πλακα !!!!!Ευκαιρία να τον στριμώξετε, τώρα που δεν σας βλέπει και κανένας.
Άντε χέσου ρε που θα μου ρίξεις κ χυλόπιτα.Λυπαμαι φιλτατε, αλλα αυτο δεν παιζει ουτε για πλακα !!!!!
μπα,δεν μου κάνει κλικ το πορτοφόλι του,θέλω μεγαλύτερα.![]()
![]()
μπα,δεν μου κάνει κλικ το πορτοφόλι του,θέλω μεγαλύτερα.![]()
![]()
Για το καλο (μ)σου στην ριχνω ....Άντε χέσου ρε που θα μου ρίξεις κ χυλόπιτα.![]()
![]()
ναι πλέκω μύθους για τον γύρο κοτόπουλο του "επί της πατησίων"11.30 περιπου νομιζω...
με δουλευεις?δηλαδη απ το απογευμα ειχε τελειωσει ο γυρος?μηπως εισαι μυθομανης φιλε?
εμας μας ειπε οτι ειχε μια ωρα που ειχε τελειωσει
κακή ψυχρή κ ανάποδη να σου ναι κάθε εσπέρα από εδώ κ πέρα που δεν κερνάς.Καλησπερα....![]()
καλώς την μουνάρα του μπουΚαλησπερα....![]()
Γεια σου αγνωστη !!!!Καλησπερα....![]()
Καλησπερα....![]()
τι εγινε ,εριξε τις τιμες και χαλασε την ποιοτητα?καλος μαλακας κι αυτος σαν κι εσενα...ναι πλέκω μύθους για τον γύρο κοτόπουλο του "επί της πατησίων"
ήμουν σαφής, στην θέση που έχω δει ότι βάζει το κοτόπουλο προς το παράθυρο η θέση ήταν κενή, δίπλα είχε τις δύο σούβλες με μικρές όμως ντάνες, μου φάνηκε ότι και οι 2 ήταν με χοιρινό, τώρα αν έβαλε κοτόπουλο και τελείωσε ή αν η μία από τις δύο που είδα είχε κοτόπουλο δεν το ξέρω (πάντως ο χοιρινός που έφαγα χθες ήταν μάπα, μπαγιατίλα)
Το ξεχάσανε;;;Καλώς ορίσατε.
Λούσιμο; Κούρεμα; Χτένισμα; Μπικίνι; Φρυδάκια;
Μόνο στέγνωμα μην ζητήσετε γιατί το πιστολάκι δεν έχει έρθει ακόμα.
ναι πλέκω μύθους για τον γύρο κοτόπουλο του "επί της πατησίων"
ήμουν σαφής, στην θέση που έχω δει ότι βάζει το κοτόπουλο προς το παράθυρο η θέση ήταν κενή, δίπλα είχε τις δύο σούβλες με μικρές όμως ντάνες, μου φάνηκε ότι και οι 2 ήταν με χοιρινό, τώρα αν έβαλε κοτόπουλο και τελείωσε ή αν η μία από τις δύο που είδα είχε κοτόπουλο δεν το ξέρω (πάντως ο χοιρινός που έφαγα χθες ήταν μάπα, μπαγιατίλα)